Розділяй і... сортують. Підбірка подарунків з позначкою

Розділяй і... сортують. Підбірка подарунків з позначкою "Еко"

12.06.21 10:36 0 1252

Сортування сміття, zero waste, увага до екології та свого сміттєвого сліду стають предметом інтересу все більшої кількості людей. А подарунки з «екологічним» навантаженням - все більш затребуваними. Якщо ви в пошуку саме такого, читайте далі.

Бамбукова зубна щітка


Зубна щітка з пластиковою ручкою обов'язково стане сміттям - вони не підлягають повторній переробці. А зараз хвилинка арифметики - стоматологи рекомендують міняти щітку кожні 3 місяці. За рік ви поміняєте 4 аксесуара, за 20 років - 80, а за все життя? Будь-яка людина, почувши ці цифри, захоче користуватися бамбуковою - після використання її можна компостувати або спалити в барбекю, попередньо діставши щетинки.

Складна Термочашка Leaf


Одноразові кавові стаканчики - теж проблемні відходи, так як складаються з паперу і тонкого прошарку пластика. Береться за їх переробку обмежена кількість підприємств, а з'являються вони зі швидкістю звуку - в українському місті з середнім населенням використовують щомісяця близько 700000 тисяч кавових стаканчиків. Термочашка - найефективніший спосіб скоротити їх споживання. Особливо зручно, якщо вона складається - в такому вигляді поміститься навіть в бананку.

Еко-сумка GIFTY


На жаль, більшість еко-пакетів з супермаркетів не такі вже й еко - можливо, вони не будуть лежати десь в лісі суцільним шматком пластика наступні 200 років. Але зате розпадуться до мікропластика і потраплять в воду. Єдина адекватна заміна пластикових пакетів - багаторазові сумки. Містка сумка з натуральної тканини з широкими ручками - сама етична з сумок. Вона складається в невеликий прямокутник і поміщається в кишеню, тому виявиться під рукою в момент шопінгу.

Пляшка для води Leaf


Силіконова пляшка для води - відмінний спосіб привернути новеньку людину в свої еко-ряди. Її можна подарувати кому завгодно: спортсмену, починаючому ранок з бігу; мамі, що гуляє з дитиною; будь-якій людині, що виходить з дому прямо в обійми виснажливої ​​літньої спеки. Пляшка герметична, легка і складається в міру спустошення.

Авоська SOX


Неймовірно стильна і дуже містка сумка, в якій можна взяти додому половину магазина і не помітити. Порожня ж, вона зменшується до розмірів долоні. Таку річ ідеально купити в подарунок людині, який стежить і за сміттєвим слідом, і за стилем.

Металева трубочка Leaf


Крихітні пластикові трубочки зло тому, що їх практично неможливо використовувати повторно, на відміну від тих же пластикових коробочок, в яких зручно зберігати продукти. Будь-яка людина, небайдужа до екології, буде рада отримати таку в подарунок - самостійно їх купують рідше, як річ не першої важливості.

Ці та багато інших чудових товарів з позначкою «Еко» можна знайти в магазині ШОСЬ. Запевняємо, кожен з них зробить вашого друга, колегу або родича щасливішим, а планету - чистіше.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 95)

КОМЕНТАРІ