На Тернопільщині відбудеться форум «НАССР in Ukraine»

На Тернопільщині відбудеться форум «НАССР in Ukraine»

12.06.21 11:29 0 309
У Тернопільській ОДА 11 червня, відбулася нарада з організаційних питань підготовки до проведення в області спеціалізованого форуму «НАССР in Ukraine». Участь у засіданні взяв заступник голови ОДА Ігор Гайдук та голова Громадської спілки «Асоціація з інтеграції НАССР» Владислав Веремеєнко.

Тематикою форуму стане - впровадження та практичне застосування системи контролю безпечності харчових продуктів (НАССР).

«Безпечність харчових продуктів – це завжди актуальне питання для їх споживачів. Одним із надійних засобів захисту споживачів харчових продуктів є система HАССП. Впроваджуючи яку підприємства отримують більше шансів досягти успіху при експорті товарів власного виробництва у зарубіжні країни. Тому важливо показати підприємцям усі переваги впровадження HАССП. У цьому нам допоможе форум, який ми проводитимемо цьогоріч в області», - зазначив заступник голови ОДА Ігор Гайдук.

Відтак, під час наради обговорили, основні питання підготовки форуму «НАССР in Ukraine».

«Система НАССР має бути впроваджена на кожному підприємстві, яке займається виготовленням та переробкою продуктів харчування, у закладах громадського харчування та на харчоблоках закладів освіти. Ми повинні подбати про безпечність на виробництві на всіх етапах, тому цей форум дасть можливість підвищити рівень відповідальності підприємців, та більш свідоміше підійти до впровадження НАССР на своїх об‘єктах, - зазначив начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Ігор Рогальський

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ