Де застосовується LED освітлення?

Де застосовується LED освітлення?

15.06.21 13:37 4 704

Світлодіодні технології активно відвойовують позиції у традиційних джерел світла у всіх областях, де використовується штучне освітлення. Така популярність пояснюється найвищим рівнем економічності, величезним ресурсом, надійністю, компактними розмірами, високою потужністю і якістю світлового потоку. Також слід зазначити, що світлодіоди за рахунок різних кольорів, відтінків і сценаріїв роботи (RGB-світлодіоди) значно розширили можливості дизайнерів.
Величезний вибір ламп, світильників, світлодіодних стрічок і LED-неону дозволяють створювати будь-які системи освітлення, ефектно доповнюючи інтер'єр, забезпечуючи відмінну освітленість необхідних зон і істотно знижуючи ваші рахунки за електроенергію.

Світлодіоди прекрасно показують себе в якості основного освітлення — висока потужність світлового потоку і якість світла, можливість легко підібрати найбільш комфортну для вас колірну температуру і величезна різноманітність дизайнів люстр і світильників, роблять світлодіоди кращим варіантом для основного, локального або робочого освітлення.
Декоративне підсвічування стін, карнізів, гіпсокартонних конструкцій зроблене на світлодіодах виглядає значно краще і служить довше, ніж будь-які інші варіанти, які раніше використовувалися для таких цілей. Далі, ми поговоримо де використовується LED освітлення. Ну а розповість нам про це співробітник компанії Vestum, яка безпосередньо випускає світлодіодні світильники.

Сфери застосування LED освітлення:

  • Ландшафтна і архітектурна підсвітка. У цій області світлодіодні технології стали справжньою знахідкою для дизайнерів. Вуличні світильники і прожектори, які забезпечують потужний світловий потік, можуть світити будь-якими квітами і відтінками, мають величезний ресурс і мінімальне енергоспоживання, дозволяють реалізовувати найскладніші проекти.
  • Виробничі і комерційні приміщення. Все більше компаній і фірм модернізують системи освітлення, переходячи на світлодіоди. За рахунок зниженого мінімум у 2,5 раза енергоспоживання і зменшення витрат на обслуговування системи освітлення, така модернізація окупається менш ніж за 1 рік.
  • Освітлення доріг і магістралей. Традиційно для освітлення вулиць в наших містах використовувалися натрієві лампи. Їх використання пояснювалося мінімальним енергоспоживанням і досить великим ресурсом, але з удосконаленням світлодіодних технологій, у натрієвих ламп з'явився серйозний конкурент, який, швидше за все, в найближчі десятиліття витіснить їх з цієї сфери.
  • Рекламна індустрія. Світлодіодні прожектори, лампи і стрічки повсюдно використовуються для підсвічування вітрин і виставкових стендів магазинів. З їх допомогою легко забезпечити ефектну подачу товару і рекламних матеріалів з мінімальними витратами на організацію такої системи освітлення і її обслуговування. За роки використання світлодіоди в зовнішній рекламі, прекрасно себе показали завдяки багаторазовому зниженню витрат на обслуговування. А LED-неон став чудовою альтернативою традиційному неону, значно перевершуючи його по економічності, ресурсу та доступності.
  • Аварійне і евакуаційне освітлення. Завдяки мінімальному енергоспоживанню, такі світильники можна комплектувати невеликими акумуляторами, що значно знижує їх вартість. А термін їх роботи від акумулятора значно більший, ніж у люмінесцентних аварійних світильників. Також слід зазначити, що світлодіодні технології дозволяють розширити зручність експлуатації і функціональність систем аварійного та евакуаційного освітлення.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 112)
Попередня новина: Лідери G7 продовжать ...
Наступна новина: Промислові твердопаливні ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Fater1985 - 15.06.21

Мало чувств.. но красиво…

аватар країна
Rosenburges - 15.06.21

Актуальна і свіжа інфа

аватар країна
Velemar - 15.06.21

Класс! Афтару респект!

аватар країна
semyons - 15.06.21

Великолепная идея