Байден прибув до Женеви,де має зустрітися з Путіним

Байден прибув до Женеви,де має зустрітися з Путіним

16.06.21 08:41 0 324
Президент Сполучених Штатів Джо Байден прибув до Женеви, де 16 червня має зустрітися з президентом Росії Володимиром Путіним.

Це буде їхня перша зустріч із моменту вступу Байдена на початку в січні 2021 року. Водночас сторони не мають високих очікувань щодо її наслідків.

«Ми не очікуємо забагато звітних матеріалів із цієї зустрічі», – сказав журналістам неназваний представник команди Байдена, коли його літак приземлився в Швейцарії.

Читайте також: Зеленський вважає, що Байдену варто було зустрітися з ним до зустрічі з Путіним – AFP

Напередодні Байден під час пресконференції не став уточнювати, за якими критеріями він оцінюватиме успішність саміту. Він припустив, що шукатиме точки дотику із Путіним, але водночас застерігатиме його від наслідків подальшої агресії проти США та їхніх союзників.

Тим часом радник Путіна із зовнішньої політики Юрій Ушаков заявив 15 червня, що до порядку денного входять ядерна стабільність, протидія змінам клімату, кібербезпека та доля російських та американських громадян, які США і Росія відповідно тримають в ув'язненні. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Готові до апокаліпсису: лідери США, Росії та їхні «ядерні валізи» – фоторепортаж

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Тернополі звернення ...

КОМЕНТАРІ