У Тернополі стартував другий етап Всеукраїнської дитячо-юнацької патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

У Тернополі стартував другий етап Всеукраїнської дитячо-юнацької патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

16.06.21 09:25 0 363
У Тернополі стартував другий етап Всеукраїнської дитячо-юнацької патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Гра передбачає інтелектуальні та спортивні випробування. Учасники - 15 команд зі всієї області - демонструватимуть знання з історії, вчитимуться працювати в команді та змагатимуться у кмітливості та винахідливості.

Привітав учасників з відкриттям обласного етапу гри заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Устенко.

«Сокіл» об'єднав школярів з усієї області. Вірю, що всі ви проявите свої найкращі якості та будете прагнути до перемоги. Одна людина може зробити не багато, а найголовніше, що дає ця гра – командний дух, змагання в команді, розподілення ролей заради спільної перемоги. Вірю, що дні змагань будуть корисними для кожного із вас. І я впевнений, що звідси ви вийдете справжніми патріотами України. Бажаю, щоб змагання пішли вам на користь, адже разом ми можемо зробити більше. Бажаю командам дружньої перемоги та яскравих емоцій!», - зазначив Віктор Устенко.

Нагадаємо, метою проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”) є виховання юних патріотів України на засадах козацько-лицарської духовності та здорового способу життя.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З початку доби на фронті ...
Наступна новина: 94 особи одужали за ...

КОМЕНТАРІ