КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» нагадує споживачам про необхідність у повному обсязі сплатити за спожите тепло та гарячу води

КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» нагадує споживачам про необхідність у повному обсязі сплатити за спожите тепло та гарячу води

16.06.21 10:37 0 358
У відповідності до рішення Уряду щодо припинення регулювання цін на газ для комунальних підприємств «Теплокомуненерго» від 20 травня 2021 року, відтепер КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» має оплачувати за місячний об’єм газу для надавання послуги напередодні, а не після отримання платежу від споживачів, як було раніше.

Тому адміністрація КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» звертається до жителів громади з проханням про своєчасну та повну сплату за спожиті послуги підприємства, а також про сплату заборгованості минулих періодів.

У КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» також нагадують, що при накопиченні значної суми боргу споживачі можуть скористатися договором реструктуризації та виплатити його частинами. Дізнатися про свій стан нарахувань і заборгованості можна за номерами телефонів: +38 050-710-1578, +38 095-710-1578, +38 066-340-1579.

Щиро дякуємо кожному, хто у цей складний час знаходить можливість сплачувати за спожиті комунальні послуги.

Вчасна оплата гарантуватиме відновлення гарячого водопостачання у місті та безперебійну подачу послуги.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ