Що потрібно знати про доставку авто з США?

Що потрібно знати про доставку авто з США?

16.06.21 12:49 7 578

Купівля «американця» в хорошому технічному стані — це мрія багатьох українських автолюбителів, але купити й доставити транспортний засіб самостійно вкрай складно. Навіть якщо автомобіль вдалося викупити, то пошук варіанту відправки машини з США може бути дуже довгим: відсутність налагоджених зв'язків + незнання специфіки і нюансів транспортування можуть зробити цей процес не тільки тривалим, але ще і дуже дорогим.

Транспортування автомобіля з США в Україну: як відбувається?

Доставка транспортного засобу в кінцевий пункт призначення в Україні — це тривалий логістичний процес, який має свої нюанси та особливості, і може відрізнятися, але алгоритм дій один і той же. Компанія marlinshipping.com.ua здійснює доставку автомобілів з США під ключ, починаючи з аукціону, де була куплена машина, і закінчуючи передачею машини майбутньому власнику.

Послідовність дій виглядає наступним чином:

  • Після викупу лота і оформлення купівлі-продажу, автомобіль транспортується до порту відправлення з США.
  • Проводиться процедура оформлення експортних документів, підготовка авто до відправки, проходження митного контролю та навантаження в контейнер, який в подальшому вантажиться на судно. Всі етапи тісно пов'язані між собою.
  • Перевезення контейнера з Америки морським транспортом в порт прибуття.
  • Розвантаження корабля і контейнерів, розтин контейнера, розпакування автомобіля з необхідним документальним оформленням.
  • Перевезення автомобіля з Європи в Україну: перетин кордону, транспортування на внутрішню митницю, розмитнення з оформленням документів і сплатою митних зборів.
  • Після прибуття авто, проводиться перевірка технічного стану автомобіля на предмет додаткових ушкоджень, отриманих при транспортуванні, а також повний спектр послуг по приведенню транспортного засобу в прекрасний зовнішній і технічний стан.
  • Далі проводиться сертифікація на відповідність ТЗ європейським стандартам, яка займає всього 1 день, але гарантує відсутність будь-яких проблем з постановкою авто на облік в Україні. Після чого автомобіль передається щасливому володареві «американця».

Терміни та вартість доставки авто з Америки

Терміни доставки зі США і Канади різні, але, в середньому, складають від 25 до 45 днів. Вони залежать від типу судна і обраного маршруту, порту відправлення і порту прибуття та інших факторів, в тому числі погодних умов. Середню вартість транспортування ТЗ можна розрахувати через калькулятор доставки авто з США і це завжди індивідуально. На остаточну вартість транспортування впливають різні чинники:

  1. технічний стан автотранспорту;
  2. марка і модель;
  3. габарити і маса автомобіля;
  4. порт відправлення і порт прибуття;
  5. загальна відстань до кінцевого пункту та інше.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 96)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Seelller - 16.06.21

Мало чувств.. но красиво…

аватар країна
anyapart - 16.06.21

5ка! Отличный пост!

аватар країна
Lunocharskiy - 16.06.21

вне конкуренции

аватар країна
S3YAK - 16.06.21

було цікаво вас почитати, спасибі і удачі!

аватар країна
Ilgur5 - 16.06.21

Полезного много нашла для себя

аватар країна
nobodynogroup - 16.06.21

отлично излагаете

аватар країна
Delire - 16.06.21

Велике спасибі, прикольно написано креативно