Делегація з Тернопільщини ознайомилася з будівництвом індустріального парку у провінції Чанаккале

Делегація з Тернопільщини ознайомилася з будівництвом індустріального парку у провінції Чанаккале

17.06.21 09:59 0 429
Делегація з Тернопільщини на чолі з головою Тернопільської ОДА Володимиром Трушем ознайомилися з будівництвом індустріального парку у провінції Чанаккале.

За кошти муніципалітету та участі Торгово-промислової палати на території парку створюють єдину систему комунікацій та інфраструктурних об'єктів, встановлюють сонячні панелі для виробництва електроенергії. Територія парку розрахована на 91 ділянку (хоч в заявок значно більше), які продаватимуть з 80-відсотковою знижкою.

"Ми оглянули індустріальний парк у провінції Чанаккале. Це чудова можливість перейняти та поділитися досвідом з Турецькими колегами, адже на Тернопільщині також створюються два індустріальні парки у Тернополі та Чорткові. Це надзвичайна можливість, щоб наші спеціалісти подивилися та при необхідності навчилися корисних навичок і відповідно запросили до нас колег з Туреччини, щоб продемонструвати наші можливості", - зазначив Володимир Труш.

Зважаючи, що Тернопільщина готується до запуску двох індустріальних парків у Тернополі та Чорткові наша делегація домовилися з турецькою стороною про подальшу комунікацію у цьому питанні.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Володимир Зеленський: ...
Наступна новина: В Україну повернули ще одну ...

КОМЕНТАРІ