Кодування від алкоголізму: що потрібно знати?

Кодування від алкоголізму: що потрібно знати?

17.06.21 09:33 0 1657

Алкоголізм — це не просто шкідлива звичка, а сама справжня хвороба, яка вимагає серйозного лікування. Алкогольну залежність лікують різними методами, в тому числі кодуванням — медикаментозним або психотерапевтичним. Багато хто вважає кодування оптимальним варіантом боротьби з залежністю, чи це так насправді? Які небезпеки кодування чекають пацієнта? Чи можна закодуватися без шкоди для організму? Нумо розберімося. Ну а розповість нам про це співробітник центру "АлкоКлініка", в якому безпосередньо можна пройти кодування від алкоголізму Івано Франківськ.

Що таке кодування від алкоголізму?

Кодування від алкоголю — це ефективний метод лікування алкогольної залежності. Він відмінно працює на всіх стадіях захворювання, включаючи II та III. Застосовується в лікуванні запойного алкоголізму і запобігає зриви.

Плюси кодування:

  • Головна перевага кодування від алкоголізму — швидкий результат. На відміну від інших способів лікування вона забезпечує стійку відмову від вживання спиртних напоїв в будь-якому вигляді всього за 1-1,5 години.
  • Усвідомлена відмова від алкоголю.
  • Не викликає звикання.
  • Абсолютно безпечний метод лікування.
  • Без ускладнень або побічних ефектів.
  • Не потребує реабілітації.

Медикаментозне кодування

Головна перевага медикаментозного кодування — це надійність. Цей спосіб передбачає застосування лікарських препаратів. За формою випуску це можуть бути таблетки, уколи (ін'єкції) та ампули з діючою речовиною (імпланти).

Психотерапевтичне кодування від алкоголю

Основний метод психотерапевтичного кодування — гіпноз. Він формує стійкі асоціації між випивкою і негативними емоціями, переживаннями. Це забезпечує категоричну установку на тверезість. Термін психотерапевтичного кодування досягає 5 років, тому цей метод є одним з найбільш затребуваних.

Що потрібно знати про гіпноз, як спосіб лікування алкоголізму?

Кодування проводиться в кабінеті фахівця, де створені комфортні умови для розташування пацієнтів. Сеанс триває близько 2-3 годин, але до нього потрібно підготуватися, відмовившись від вживання алкоголю на термін від 5 до 10 днів. Кодування гіпнозом має окремі протипоказання, до яких відносяться судоми та черепно-мозкові травми. У роботі застосовуються різні техніки гіпнозу, але одним з найефективніших вже понад 50 років вважається кодування по Довженко.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 108)
Попередня новина: У Казахстані пікетують ...
Наступна новина: Володимир Зеленський: ...

КОМЕНТАРІ