Коропові крісла: що потрібно про них знати?

Коропові крісла: що потрібно про них знати?

17.06.21 11:10 1 789

Крісло коропове — це атрибут досвідченого і маститого рибалки-карпятника. Адже кому, як не їм відомо, що таке кілька годин очікування клювання? Зате потім в нагороду вони отримують жаданий трофей у вигляді красеня-коропа. Під час затяжного лову коропові крісла забезпечують максимальний комфорт і зручність. Далі, ми коротко розглянемо особливості коропових крісел. Ну а більш детальну інформацію про них ви можете прочитати тут.

Особливості коропових крісел

Дані вироби розробляються спеціально для тривалої риболовлі та відрізняються від звичайних рибальських крісел підвищеним рівнем комфорту. До найбільш значущих відмінностей відносять:

  • Тверде сидіння і спинку. Завдяки ним коропове крісло знімає велику частину навантаження з хребта і м'язів спини, що особливо важливо при тривалому нерухомому сидінні.
  • Зручна ширина. Така якість дозволяє розміститися рибалкам з будь-якими габаритами, що робить виріб досить практичним.
  • Посилена конструкція і висока міцність. Дані властивості дозволяють кріслам витримати значні навантаження, а значить ними можна користуватися людям різної вагової категорії.
  • Оптимальні розміри, компактність, легкість, мобільність. Ці якості роблять виріб зручним у транспортуванні, зберіганні та перенесенні на далекі відстані.
  • Стійкість до вологи, УФ променів, механічних пошкоджень. Коропові крісла не вигоряють на сонці, не псуються при намоканні, не гниють, відштовхують від себе воду і бруд, а якщо все ж забрудняться, то дуже легко чистяться.
  • Регульовані по висоті ніжки та широкі опори. Це обов'язкова умова для коропових крісел, яка дозволяє встановити їх практично на будь-якому, навіть самому нерівному ґрунті. А наявність так званих «п'ят» не дозволяє ніжкам загрузнути у вологому ґрунті та забезпечує чудову стійкість виробу.
  • Наявність зручних підлокітників, підставок для склянок, власників для вудилищ, невеликого столика, підставки для ніг, підголівника, кишень для снастей та інших додаткових дрібниць роблять коропове крісло універсальним і максимально функціональним.

Коропове крісло — здоров'я рибака

Деякі любителі рибної ловлі щиро не розуміють для чого їм купувати крісло і ліжко, якщо можна придбати намет, спальний мішок, надувний матрац або просто туристичний килимок. Так, ці вироби теж хороші, але вони не здатні захистити від згубної прохолоди сирої землі, через яку з'являються застуди і сильні болі в спині. Коропові крісла крім іншого забезпечують повноцінний відпочинок, що дуже важливо для тих, хто проводить на риболовлі понад добу.

Коропове крісло — це сучасний трансформер, адже його можна розмістити на будь-якій поверхні, будь то крутий берег з вологим ґрунтом або набережна, покрита асфальтом. Сидячи в ньому дуже зручно стежити за снастю, своєчасно відреагувати на клювання і виконати підсікання.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 114)
Попередня новина: 57 осіб одужали за ...
Наступна новина: Багатодітна сім'я ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
FunnyFox94 - 17.06.21

Дякую за статтю