У Японії планують скасувати надзвичайний режим,який діє в окремих частинах країни

У Японії планують скасувати надзвичайний режим,який діє в окремих частинах країни

18.06.21 10:18 0 364
Влада Японії планує скасувати режим надзвичайної ситуації, який діє в окремих частинах країни, деякі обмеження при цьому збережуть. Про це повідомили місцеві ЗМІ.

Зазначається, що режим НС залишиться у префектурі Окінава.

Режим надзвичайної ситуації уряд хоче замінити суворими карантинними заходами. Вони будуть поширюватися на сім з десяти префектур, в тому числі Токіо та Осаку, до 11 липня. В Окінаві режим НС діятиме до 11 липня.

Уряд планує залишити обмеження максимальної присутності людей для великих заходів – 5 тисяч людей – у тих префектурах, де діє режим НС або інтенсивних противірусних заходів. Навіть після їх зняття чиновники розглядають в якості перехідних заходів можливість обмежити присутність людей 10 тисячами.

Таким чином країна продовжує підготовку до проведення Олімпійських та Паралімпійських ігор в Токіо з присутністю глядачів.

Раніше глава оргкомітету Олімпійських ігор у Токіо Сейко Хасімото виключив варіант зі скасуванням чи ще одним перенесенням змагань після повідомлення, що 10 тисяч волонтерів відмовилися виконувати свою роботу через пандемію.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Майже 19 тисяч сімей ...

КОМЕНТАРІ