Закриті в’язниці,які виставлені на приватизацію в Україні,мають свою цінність для інвесторів,- Олена Висоцька

Закриті в’язниці,які виставлені на приватизацію в Україні,мають свою цінність для інвесторів,- Олена Висоцька

18.06.21 09:32 0 327
Закриті в'язниці, які виставлені на приватизацію в Україні, мають свою цінність для інвесторів. На цьому наголосила заступниця міністра юстиції України Олена Висоцька під час виступу на Всеукраїнському Форумі «Україна 30. Економіка без олігархів».

«Для України це вперше, коли закрита в'язниця була виставлена на аукціон і дуже успішно продана, оскільки стартова ціна аукціону по відношенню до стартової ціни зросла в 2,5 рази, 409 млн грн надходжень, і, звичайно, Міністерство дуже радіє такому успіху, оскільки ми розуміємо, що для нашої реформи, реформи пенітенціарної сфери, необхідні кошти і це буде одним з джерел таких реформувань», - підкреслила Висоцька.

Вона зазначила, що заклади, які утримують людей в неволі, в Україні історично дуже застарілі й перебувають у поганому технічному стані.

«Але ті закриті в'язниці, які ми виставляємо на приватизацію, для інвесторів можуть мати свою цінність, оскільки локації ці дуже інвестиційно привабливі. Дуже часто це або центральна частина міст, або околиці великих міст, наприклад, як околиця Києва», - розповіла Висоцька.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Мінінфраструктури буде ...

КОМЕНТАРІ