Суд визнав законним конкурс на голову «Приватбанку»,попри позов профспілки – пресслужба банку

Суд визнав законним конкурс на голову «Приватбанку»,попри позов профспілки – пресслужба банку

18.06.21 10:29 0 552
Господарський суд визнав законним проведення конкурсу з відбору голови правління «Приватбанку», повідомляє пресслужба банку 16 червня.

Суд отримав позов профспілкової організації банку до самої установи та до Кабінету міністрів, третьою особою в справі є Національний банк. Профспілка вимагала блокувати конкурс із обрання голови банку.

«Юристи банку детально обґрунтували суду відповідність конкурсного відбору вимогам законодавства. За результатами розгляду справи суд повністю відмовив у задоволенні позовних вимог профспілкової організації», – повідомляє пресслужба банківської установи.

Читайте також: Нацбанк погодив призначення Бьоша головою «Приватбанку»

У «Приватбанку» вказують на те, що конкурсний відбір високопосадовців державних банків є умовою роботи системи корпоративного управління, зафіксованій, зокрема, в законодавстві.

У травні 2021 року наглядова рада «Приватбанку» призначила Герхарда Бьоша новим головою правління.

На початку 2021 року завершився термін дії контракту з головою правління «Приватбанку» Петром Крумханзлом, який очолював банк упродовж останніх трьох років.

До призначення нового керівника виконувачкою обов'язків стала Ганна Самаріна, заступниця голови правління «Приватбанку» з питань фінансів. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: ВАКС заочно заарештував ексголову правління «Приватбанку» Дубілета

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Росії планують ...
Наступна новина: На Тернопіллі голова ОДА ...

КОМЕНТАРІ