У Тернополі привітали та нагородили медичних працівників напередодні професійного свята

У Тернополі привітали та нагородили медичних працівників напередодні професійного свята

20.06.21 08:40 0 385
Напередодні професійного свята – Дня медичного працівника, який традиційно відзначається у третю неділю червня, в Тернополі привітали та нагородили працівників медичної галузі.

Урочистості з нагоди свята відбулися у Тернопільському академічному драматичному театрі ім. Т. Шевченка.

«Часи змінюються і попередній рік пандемії коронавірусу вніс свої корективи у наше життя. Це період був дуже важким, але ми змогли впоратись. Від початку епідемії ми робили усе можливе і неможливе для того, щоб першочергово ви, лікарі, могли комфортно працювати, якісно та вчасно надавати медичну допомогу мешканцям нашої громади. За це вам щира подяка та низький уклін, – звернувся із вітальним словом до присутніх секретар міської ради Ігор Гірчак. – Нещодавно ми відзначали День героїв – для нас ви також є героями, які стоять на невидимому фронті, щодня, щоночі борючись із COVID-19 та іншими захворюваннями, які, на жаль, нікуди не зникли. Дякуємо вам за титанічну працю та за те, що служите на благо наших тернополян».

За високий професіоналізм у роботі кращі представники медичної галузі Тернополя отримали подяки міського голови, грамоти та цінні подарунки.

До слова, напередодні свята Ігор Гірчак спільно з начальником відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення Василем Даньчаком привітали і нагородили також працівників Державної установи «Тернопільський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У грудні Росія офіційно ...

КОМЕНТАРІ