Ізраїль завдав ще одного удару по Смузі Гази у відповідь на «вогняні кулі»

Ізраїль завдав ще одного удару по Смузі Гази у відповідь на «вогняні кулі»

20.06.21 10:18 0 638
Ізраїльські літаки завдали другого за тиждень удару по Смузі Гази після того, як палестинські бойовики знову запустили «вогняні кулі» по південній частині Ізраїлю.

Обмін вогнем 17 червня і в ніч на 18-те загрожують крихкому припиненню вогню між Ізраїлем і угрупованням «Хамас» у Газі, яке встановилося після 11-денних бойових дій минулого місяця.

Тоді, за даними влади Гази, загинули 260 палестинців, в тому числі кілька бойовиків, а також була зруйнована інфраструктура в анклаві. В Ізраїлі 13 осіб, в тому числі солдатів, були вбиті в результаті ракетних обстрілів із Гази, повідомляли ізраїльсткі служби безпеки.

Ізраїльські військові заявили, що завдали удару по «військових об'єктах і ракетному майданчику», що належить «Хамасу», у відповідь на «вогняні кулі», через які загорілася трава на сільськогосподарських угіддях Ізраїлю.

Військові Ізраїлю кажуть, що готуються до «безлічі сценаріїв, включаючи відновлення бойових дій».

Після ударів в деяких частинах південного Ізраїлю завили сирени, але військові заявили, що з Гази не стріляли ракети – тільки повідомлення про стрільбу.

Повідомлень про жертви зі Смуги Гази, густонаселеного анклаву з населенням у 2 мільйони людей, що перебуває в блокаді з боку Ізраїлю і Єгипту, немає.

16 червня Ізраїль також завдав авіаударів по Смузі Гази у відповідь на «вогняні кулі».

Читайте також: Новий уряд Ізраїлю почав роботу з відходом Нетаньягу

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ООН: торік 3 млн людей ...

КОМЕНТАРІ