Переваги професійних миючих засобів

Переваги професійних миючих засобів

23.06.21 19:07 0 452

На ринку професійні миючі засоби з'явилися порівняно недавно. Спочатку вони застосовувалися у сфері промисловості, проте, показавши свою ефективність і економічну вигоду, професійна хімія вийшла за рамки промислової сфери і широко використовується для прибирання офісних центрів і адміністративних приміщень, торгових залів, автотранспортних засобів і парковок, пралень, їдалень, а також в побуті. Професійна хімія як і раніше використовується у сфері промисловості, машинобудування і нафтохімії. Існують також професійні засоби для прання, дезінфекції та гігієни рук. До речі, придбати їх можна на сайті https://aprofi-group.com/product-category/moyushiye-i-dez-sredstva/moyushiye-sredstva/.

Відмінності професійної хімії від побутової

Професійна хімія стає серйозним конкурентом побутових миючих засобів багато в чому завдяки складу. Наприклад, при виготовленні професійної хімії використовуються пави (поверхнево-активні речовини) біологічного розкладання, в той час як побутова хімія містить пави біохімічного розкладання. Таким чином, професійна хімія більш безпечна для здоров'я оточуючих. Ефективність професійної хімії значно вище, ніж побутової. Що стосується складу побутової хімії, то він стандартний, а його сфера застосування обмежується побутовими забрудненнями.

Переваги професійної хімії перед побутовою

Засоби професійної хімії мають більш вузьку спеціалізацію. Кожен засіб може виконувати одну або максимум кілька функцій. Наприклад, у сфері громадського харчування використовують окремо засіб для усунення жиру з поверхонь і засіб спеціально для — фритюрниць, грилів. Ці засоби мають різну формулу і концентрацію, але спільну мету — якомога швидше і ретельніше очистити поверхню.

Також підлога в супермаркетах і інші поверхні потребують більш концентрованих вузькоспеціалізованих миючих засобів. У місцях, де перебуває велика кількість людей і важлива гігієна, наприклад, у сфері готельного бізнесу, використовуються професійні засоби з високим рівнем безпеки, які не несуть шкоди здоров'ю клієнтам і персоналу. Виробники поміщають професійні миючі засоби в ємності різного об'єму від 5 літрів до 20, а іноді і 200 літрів. Ці ємності володіють стійкістю до перепаду температур, концентратів і мають високу міцність.

Як правило, миюча хімія містить чіткі інструкції по використанню. Що стосується ціни, то професійна хімія коштує дорожче побутової, проте є більш практичною і економічною за рахунок високої концентрації. Розчин, як правило, готується шляхом розведення концентрату речовини в воді, а самі концентрати професійних хімічних засобів потрапляють в категорію малонебезпечних речовин.

Види професійних хімічних засобів

Асортимент професійної хімії представлений в широкому розмаїтті завдяки вузькій спеціалізації кожного засобу і існуючим різновидам професійної хімії в цілому. Розрізняють миючі засоби для очищення від масляних і нафтових забруднень, для усунення нагару і вуглецевих відкладень, для очищення від мінерального накипу, засоби від іржі і ті, що усувають біологічні відкладення. Професійна хімія випускається в рідкій формі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 91)
Попередня новина: Главные преимущества ...
Наступна новина: Польза экзотических фруктов ...

КОМЕНТАРІ