Переваги відпочинку в Шарм-ель-Шейху

Переваги відпочинку в Шарм-ель-Шейху

25.06.21 07:47 0 618

При виборі місця для відпочинку багато людей в першу чергу звертають увагу на Єгипет. У цій країні є багаті можливості для самих різних розваг: любителям історії цікаво побачити на власні очі стародавні піраміди, цінителі пляжного відпочинку можуть розслабитися під яскравим сонцем, а також зайнятися водним спортом.

Більшість єгипетських курортів спеціалізується на певному типі розваг, хоча існують і універсальні варіанти. Найбільшою популярністю серед туристів користуються тури в Шарм-Ель-Шейх з Рівного. На це є кілька причин. Нумо їх розгляньмо.

Чому варто поїхати на відпочинок до Шарм-ель-Шейху?

Перш за все відпочивальники, що в'їжджають в Єгипет користуються пільгами. За отримання візи з них стягується чисто символічна плата. Інша причина полягає в збереженні комфортної для купання температури води Червоного моря протягом більшої частини року. Третя вагома причина — доступна вартість відпочинку.

Особливо Шарм-ель-Шейх привабливий для тих туристів, які цінують різноманітний активний відпочинок. У цьому місці не можна побачити піраміди, зате тут доступні різні види водних розваг. Коралові рифи Шарм-ель-Шейха дуже цікаві для любителів дайвінгу.

Шарм-ель-Шейх складається з декількох курортних зон на узбережжі Червоного моря, об'єднаних головною вулицею. Мандрівники можуть відпочивати в наступних районах цього курорту:

  • Шарм-ель-Майя. Це місце славиться відмінним пляжем і мальовничою маленькою гаванню. Тут є можливість орендувати яхту і покататися по Червоному морю. Великою популярністю користуються морські екскурсії біля єгипетського узбережжя.
  • Наама-Бей. Це найбільш старий і розвинений район Шарм-ель-Шейха, що знаходиться близько маленької бухти з пляжем, уздовж якого розташована велика кількість різноманітних розважальних закладів. На узбережжі розташовано кілька рядів готелів.
  • Шаркс-Бей. Цей район був облаштований порівняно недавно. Місцева визначна пам'ятка — чудовий кораловий риф.
  • Рас-Умм-ель-Сід. Цей район дуже популярний серед шанувальників дайвінгу. Після занурення на дно моря вони можуть спостерігати за різноманітними морськими тваринами серед коралових «заростей».
  • Набк. Цей район виділяється наявністю першокласних готелів.

Хоча відпочинок в Шарм-ель-Шейху коштує відносно недорого, багато туристів можуть отримати додаткову економію. Для цього їм потрібно придбати гарячі путівки. Більшість відпочивальників їдуть на цей єгипетський курорт з листопада по березень. Вартість відпочинку значно знижується в середині літа, оскільки в даний час року тут зазвичай спека.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 105)

КОМЕНТАРІ