Автоюрист: що потрібно знати?

Автоюрист: що потрібно знати?

30.06.21 01:41 0 633

За останні роки страхування в Україні отримало велику популярність. Страхові компанії пропонують великий спектр послуг зі страхування життя, здоров'я, рухомого і нерухомого майна. При укладанні договору страховик гарантує великі виплати та мінімум клопоту зі збором документів, однак на практиці, при настанні страхового випадку, ситуація складається інакше.

Попри регулярні зміни в області страхового законодавства в Україні, все ще далеко до ідеалу. Цим користуються страхові компанії, що вишукують лазівки в законах, щоб не платити або занизити виплату своїм клієнтам. Дуже часто страхова компанія частково, або повністю порушує умови укладеного раніше договору. Спроби людей, які не мають відповідної освіти та досвіду, захистити свої права, найчастіше закінчуються поразкою.

Коли вам може знадобитися автоюрист?

Компанія "Поліс Груп": polis-group.com.ua спеціалізується на вирішенні страхових суперечок. Кваліфіковані юристи мають великий практичний досвід у вирішенні складних ситуацій. За роки практики їм вдалося вивчити прийоми страхових організацій. Вони знають, як оперативно, грамотно і швидко вирішити будь-які питання, пов'язані з отриманням страхового відшкодування.

Основними проблемами, з якими звертаються громадяни та організації до юристів, пов'язані зі страховими компаніями та договором страхування, наприклад:

  • відмова ОСАГО;
  • необґрунтовано занижена виплата за страховим випадком;
  • відмова каско;
  • відмова страхової компанії за договором страхування у виплаті коштів;
  • відмова страхової компанії в компенсації ремонту транспортного засобу;
  • недотримання термінів страхової виплати, передбаченої договором страхування;
  • агент не грамотно уклав договір страхування;
  • необґрунтовано завищений розмір виплати, який зобов'язана отримати страхова компанія в порядку суброгації з винної особи в дорожньо-транспортній пригоді;
  • у страхової компанії відкликана ліцензія.

При виникненні страхового спору зі страховиком по виплаті в рамках поліса ОСАЦВ головне, що потрібно зробити — це вибудувати юридично грамотний захист. Професійні юристи компанії "Поліс Груп" проведуть грамотну консультацію, складуть досудову претензію в страхову компанію, підготують необхідний пакет документів для подання позовної заяви до суду, здійснять представництво інтересів довірителя в судовому процесі. Заручившись професійною підтримкою юристів, ви зможете відновити порушене право.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 96)
Попередня новина: Что такое Омега-3 жиры?
Наступна новина: У Рівному затримали ...

КОМЕНТАРІ