Євро-2020: у нападника збірної України Бєсєдіна ушкоджені одразу кілька м’язів ноги

Євро-2020: у нападника збірної України Бєсєдіна ушкоджені одразу кілька м’язів ноги

01.07.21 11:14 0 396
Нападник збірної України Артем Бєсєдін не зможе надалі зіграти в рамках Євро-2020, оскільки після матчу Україна – Швеція має ушкодження одразу кількох м'язів ноги, повідомляє Українська асоціація футболу з посиланням на пресслужбу збірної.

«Первинне обстеження головним лікарем національної команди Артуром Глущенком показало ушкодження одразу кількох м'язів ноги. Також є підозра на ушкодження хрестоподібних зв'язок. Більш точний діагноз можна поставити після проведення МРТ, однак зрозуміло, що така травма потребує тривалого лікування, що не дозволить Артемові зіграти найближчим часом. З огляду на це було оперативно ухвалено рішення відправити Бєсєдіна до Києва для обстеження й лікування його в клубі. вранці чартер з Артемом на борту приземлився у столиці України», – йдеться в повідомленні.

Раніше і асистент головного тренера збірної Олександр Шовковський казав, що Бєсєдіна відправили до Києва. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: «Футбольний герой» Артем Довбик: що відомо про футболіста, який історично вивів Україну в 1/4 «Євро-2020»?

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополі відбудуться ...

КОМЕНТАРІ