Обов'язкова страховка ОСЦПВ

Обов'язкова страховка ОСЦПВ

01.07.21 11:54 0 678

Поліс ОСЦПВ є надійною можливістю захистити свої заощадження від раптових фінансових проблем у разі визнання вини в ДТП. Страхова компанія компенсує всі витрати постраждалим в аварії, яка трапилась з вашої вини.

Після оформлення поліса на Parasol.ua, ви отримуєте не тільки швидке оформлення, але і комплексний захист і впевненість за кермом автомобіля.

Важливість оформлення поліса

Страхування є обов'язковим для всіх власників авто в Україні. Вона захищає перш за все не власника, а інших водіїв, які можуть постраждати в аварії.

Бути винуватцем в ДТП - завжди неприємно, особливо коли витрати за розбитий транспорт або за лікування постраждалих рівні кільком десяткам тисяч. Тільки в таких випадках розумієш, що оформлення страховки -  дуже важлива процедура. Страхова компанія не тільки сплатить всі витрати постраждалим, а й захистить ваш гаманець від зайвих проблем.

Якщо ви власник транспортного засобу і щодня користуєтесь ним виключити з життя ризик виникнення зіткнень або ДТП - неможливо. Але можливо застрахувати свій гаманець від можливих виплат при дорожньо-транспортній пригоді. Саме для цього призначений ОСЦПВ.

Як формується виплата потерпілим?

Представник страхової компанії винуватця займається питаннями розрахунку страхового відшкодування. Отримати виплату можна в разі, якщо ви є постраждалою стороною. На всі виплати є ліміти встановлені законодавством.
Без правильного оформлення автоцивілки, громадяни України не мають права використовувати авто. Автоцивілка покриває шкоду завдану здоров'ю, життю та майну потерпілої сторони. Постраждалі отримують гарантоване фінансове відшкодування збитків страховою компанією. Страхування не допоможе застрахувати свій транспорт. Страховка поширюється на транспортні засоби, які можуть отримати збитки від власника автомобіля в разі ДТП.

Формування ціни

Автоцивілка не вважається дорогою послугою. Ціна на неї залежить від багатьох факторів, які індивідуальні для кожного бажаючого оформити страховку. Розрахувати вартість на поліс можна в калькуляторі ОСЦПВ на Parasol.ua. Після введення необхідних даних калькулятор розрахує індивідуальну вартість для вас.

Від чого залежить вартість?

  • Місце реєстрації авто;
  • Об'єм двигуна;
  • Кількість водіїв;
  • Наявність пільг;
  • Інші фактори.

Деякі водії після визнання їх провини звертаються до страхової компанії, в якій вони придбали автоцивілку з проханням про виплату. Страховка не поширюється на подібні відшкодування, виплата відбувається тільки постраждалій стороні.
 
На Parasol.ua ви можете онлайн оформити поліс ОСЦПВ за пару хвилин. Після розрахунку вартості калькулятором і оплати, ви зможете отримати поліс не виходячи з дому, який буде зареєстрований в базі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 108)
Попередня новина: Майже кожен четвертий ...
Наступна новина: У Росії визнали ...

КОМЕНТАРІ