Коронавірус: у Словаччині підбили підсумки провалу вакцинації «Спутніком V»

Коронавірус: у Словаччині підбили підсумки провалу вакцинації «Спутніком V»

02.07.21 10:01 0 360
Органи охорони здоров'я Словаччини підбили підсумки невдалої спроби вакцинації від коронавірусного захворювання COVID-19 не зареєстрованою ні в Європейському союзі, ні в самій Словаччині російською вакциною «Спутнік V», реєстрацію на щеплення якою через брак зацікавленості закрили попереднього дня, 30 червня.

За даними Інституту санітарно-епідемічних аналізів Міністерства охорони здоров'я Словаччини, загалом на щеплення цією вакциною зареєстрована 15 тисяч 681 особа – 8108 на першу дозу з двох необхідних і 7573 вже на другу. Даних про те, скільки осіб уже отримали обидві дози російської вакцини, окремо не публікують, але, за деякими повідомленнями, загалом тих, хто забажав прищеплюватися саме російською вакциною, на всю майже 5,5-мільйонну Словаччину знайшлося лише близько 20 тисяч.

Іншими, зареєстрованими вакцинами в Словаччині на цей час прищеплені майже 1 мільйон 800 тисяч людей (обома дозами), а принаймні першу дозу з двох необхідних отримали понад 2 мільйони. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Коронавірус: Словаччина згортає вакцинацію «Спутніком V» – немає охочих

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ