Міський голова привітав тернопільських правоохоронців з шостою річницею створення Національної поліції України

Міський голова привітав тернопільських правоохоронців з шостою річницею створення Національної поліції України

03.07.21 08:23 0 341
У 2021 році Національна поліція України святкує шосту річницю від Дня створення відомства. З нагоди професійного свята у приміщенні Головного управління Національної поліції в Тернопільській області відбулись урочисті заходи за участі співробітників відомства, представників влади та керівництва правоохоронних і силових структур міста.

Привітав поліцейських з професійним святом та подякував за віддану службу і захист Батьківщини міський голова Сергій Надал.

«Шість років тому в Україні народилася нова поліція, а наші громадяни отримали надійних захисників порядку і законності. українські поліцейські – це справжні професіонали, які готові у будь-яких час прийти на допомогу, та справжні патріоти, які готові захищати країну навіть від зовнішнього ворога. І це довели своєю доблесною службою в зоні бойових дій тисячі поліцейських, – звернувся до присутніх Сергій Надал. – Упродовж останніх двох років ми живемо в часі непростих пандемічних обмежень і в цей складний період саме поліція була добрим помічником і порадником. Саме завдяки вашій праці у місті вдалося зберегти закон, порядок, вдалось забезпечити повноцінне функціонування міста. І тому вітаючи вас, хочу насамперед подякувати від імені усіх тернополян за вашу щоденну працю, за тісну співпрацю з органами місцевого самоврядування. І можу запевнити, що міська влада й надалі буде вашим надійним помічником і партнером».

За сумлінну службу, професіоналізм та відданість справі Сергій Надал вручив тернопільським поліцейським відзнаки, грамоти та подарунки.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Вакцинуйте наш світ»: ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ