Компанії Трампа та її директору висунуті кримінальні звинувачення

Компанії Трампа та її директору висунуті кримінальні звинувачення

03.07.21 10:22 0 716
Кримінальний суд Мангеттена звинуватив пов'язану з колишнім президентом США Дональдом Трампом корпорацію Trump Organization та її головного фінансового директора Аллена Вайссельберга в ухиленні від сплати податків на суму майже два мільйони доларів, повідомляє CNN.

За версією прокурорів, Trump Organization упродовж 15 років занижувала оподатковувані доходи, оплачуючи своїм співробітникам і членам їхніх сімей різні товари і послуги, такі як орендна плата, навчання дітей і автомобілі. Під підозру потрапили і подарунки, які робила компанія своїм працівникам.

73-річний Вайссельберг, за даними прокурора, упродовж багатьох років приховував, що є резидентом Нью-Йорка. Це дозволило йому, як стверджується, недоплатити понад 900 тисяч доларів, а також незаконно отримати податкове відшкодування на суму понад 130 тисяч доларів.

Вайссельберг не визнав себе винним. Суддя відпустив його під підписку про невиїзд, зажадавши здати паспорт. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Звинувачення можуть зашкодити репутації «Організації Трампа» й її добробутові

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ