Особливості та переваги столів з нержавіючої сталі

Особливості та переваги столів з нержавіючої сталі

05.07.21 16:12 0 605

Якісний і функціональний обробний стіл — невід'ємна частина будь-якої професійної кухні. Саме на цей предмет кухонних меблів припадає найбільше навантаження: на нього ставлять гарячий посуд, обробляють рибу і туші тварин, а також використовують в якості додаткової поверхні для зберігання різного інвентарю. Особливою популярністю користуються моделі з нержавіючої сталі. Давайте поговоримо про них детальніше. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://restro.com.ua/stoly-iz-nerzhaveyki/, в якому їх безпосередньо придбати столи з нержавіючої сталі від виробника.

Переваги обробних столів з нержавіючої сталі

Вироби з нержавіючої сталі відрізняються прекрасними експлуатаційними характеристиками і столи зі сталі — не виняток. Вони мають масу вагомих переваг в порівнянні з дерев'яними, основні серед яких такі:

  • стійкість до регулярного впливу вологи, високих температур і активних хімічних речовин;
  • можливість миттєвого проведення дезінфекції, що незамінне при роботі з продуктами;
  • не вередливість в догляді;
  • здатність витримувати велику вагу;
  • охайний зовнішній вигляд.

Різновиди виробничих обробних столів

Залежно від призначення обробні столи діляться на кілька видів:

  1. Стандартний стіл. Являє собою гладку стільницю на чотирьох ніжках, які з'єднані між собою спеціальними рамами. Задня його частина оснащена невеликим бортиком, що захищає стіни від попадання рідини. Використовується такий стіл і для основної роботи, і для оброблення продуктів. Для додаткової зручності кухаря він може бути обладнаний тумбою для кухонного інвентарю або висувними ящиками.
  2. Стіл для збору сміття. Оснащений спеціальним отвором, призначеним для установки ємності для відходів, що значно економить місце на професійній кухні.
  3. Обвалочний стіл. Призначений для установки в обробних цехах. З трьох сторін обладнаний спеціальними бортами, які перешкоджають розтіканню крові та падінню зі столу м'ясних обрізків.
  4. Стіл для мучного цеху. Оснащений дерев'яною стільницею, виготовленою з набірного бука.

Особливості вибору

При виборі виробничого столу віддавайте перевагу тим моделям, стільниці яких виконані з високоякісної нержавіючої сталі. Це допоможе уникнути неприємних наслідків в процесі роботи, таких як: окислення металу, виникнення корозії і т. д. Поліровані столи також не найкраще рішення для професійної кухні. Вони швидко втрачають свій зовнішній вигляд.
Для потокового виробництва однакових страв прекрасним варіантом можуть стати столи, які мають розбірну конструкцію. Оскільки їх можна доповнити спеціальною поличкою, призначеною для зберігання необхідної сировини.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 110)
Попередня новина: Обучение вождению в 2021 ...
Наступна новина: Що потрібно знати перед ...

КОМЕНТАРІ