В Тернополі звернення міського голови Сергія Надала з нагоди річниці звільнення Слов’янська та Краматорська

В Тернополі звернення міського голови Сергія Надала з нагоди річниці звільнення Слов’янська та Краматорська

06.07.21 08:52 0 335
5 липня 2014 Україна відзначає знаменну дату першої великої успішної воєнної операції із звільнення українських міст - День звільнення Слов’янська та Краматорська.

Ця перемога підвищила морально-бойовий дух українських воїнів. Після Слов’янська та Краматорська українське військо, підрозділи Національної гвардії та добровольчі з’єднання здобували нові перемоги, не раз демонстрували героїзм та мужність. У липні 2014 року, крім Слов'янська і Краматорська, українські військові визволили від проросійських бойовиків Костянтинівку, Дружківку, Бахмут та багато інших населених пунктів.

У визволені міста, де кілька місяців панував терор, почало повертатися мирне життя, запрацювали соціальні служби. Українці із вдячністю згадують українських воїнів, які поклали життя, звільняючи землю України.

У цей день ми славимо наших воїнів. Молимося за душі загиблих, за життя і здоров’я тих, хто і захищає мирне небо над Україною.

Низько схиляємо голову перед нашими захисниками! Дякуємо Вам за Ваш подвиг! Віримо у перемогу над ворогом і повернення миру в Україну!

Слава Україні!

Слава героям!

Міський голова Тернополя Сергій Надал

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У межах ініціативи Олени ...
Наступна новина: Іран знову запустив АЕС ...

КОМЕНТАРІ