Гарцинія камбоджійська — для схуднення!

Гарцинія камбоджійська — для схуднення!

06.07.21 10:06 0 550
Сучасна людина веде дуже малоактивний спосіб життя. Робота в офісі та мінімальна фізична активність призводять до появи зайвої ваги. Як результат, ожиріння є однією з найбільш актуальних проблем в наш час. Саме тому, багато людей шукають спосіб позбутися зайвих кілограмів. Далі, ми поговоримо про Гарцинію камбоджійську, яка безпосередньо допомагає це зробити. До речі, придбати препарат на її можна в інтернет-магазині https://healthyfit.in.ua/puritans-pride-garcinia-cambogia-750-mg-60-tab/.

Гарцинія камбоджійська: що потрібно знати?

Гарцинія камбоджійська виростає в Південно-Східній Азії та Індії. Важливим активним інгредієнтом, що містяться в шкірці плодів гарцинії камбоджійської, є HCA - гідроксілімонна кислота, яка може бути корисна для здоров'я. Сьогодні вчені ретельно вивчають її властивості, щоб виявити всі переваги.

Переваги гарцинії камбоджійської:

  • Допомагає знизити вагу. Деякі дослідження показали, що гарцинія камбоджійська може дійсно допомогти позбутися від декількох зайвих кілограмів. Але щоб підсилити ефект схуднення необхідно все ж дотримуватися дієти та виконувати фізичні вправи.
  • Зменшує апетит. Дані досліджень свідчать, що HCA, виявлена в гарцинії камбоджійської, може допомогти деяким людям знизити апетит шляхом збільшення вироблення нейромедіатора серотоніна, пов'язаного з відчуттям спокою і благополуччя.
  • Сприяє зниженню холестерину. Гарцинія камбоджійська може знижувати високий рівень тригліцеридів і рівень загального холестерину, при цьому підвищуючи ЛПВЩ — рівень «хорошого» холестерину.
  • Допомагає знижувати рівень глюкози в крові! Є деякі результати того, що гарцинія камбоджійська допомагає контролювати рівень глюкози в крові, покращуючи засвоєння клітинами цукру для перетворення в енергію.

Запобіжні заходи:

  • Приймання гарцинії камбоджійської протягом 12 тижнів є безпечним для більшості людей.
  • Слід бути обережними і не зловживати добавками гарцинії, оскільки можуть виникнути побічні ефекти — нечіткий зір, втома, висипання на шкірі, зниження імунітету, сухість у роті та неприємний запах з рота, головний біль, нудота, діарея.
  • Не слід використовувати гарцинію тим, хто приймає препарати, що розріджують кров, ліки проти діабету та алергії, антидепресанти, добавки заліза, знеболюючі, а також при вагітності та годуванні груддю, хворобах печінки та нирок.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 106)
Наступна новина: Китайські космонавти ...

КОМЕНТАРІ