Виховати вундеркінда може кожна мама

Виховати вундеркінда може кожна мама

06.07.21 16:01 8 1206

Всі батьки хочуть, щоб їхня дитина була розвинений розумово і фізично. А що, якщо у вас з'явиться можливість виховати юного генія прямо з пелюшок? Методика американського вченого Глена Домана з використанням карток спрямована на досягнення такого ефекту. Вона має мільйони прихильників по всьому світу, і заперечувати її ефективність неможливо. Якщо вірити відгуками батьків, то регулярне застосування такого навчання дає приголомшливі результати. Далі, ми більш детально розглянемо що собою являє дана методика. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://kartochki-domana.com.ua, в якому безпосередньо можна придбати картки Домана в Україні.

Методика Домана: що потрібно знати?

Свій початок метод бере в середині 40-х років ХХ століття, коли молодий лікар-нейрохірург направив всі свої знання і досвід на реабілітацію дітей з важкими ураженнями нервової системи. Займався лікуванням в одному з американських закладів, яке пізніше було перейменовано в "Інститут прискореного розвитку дітей". Вся справа в тому, що в результаті методики Глена Домана, хворі малюки за певний час не тільки виліковувалися, а й почали переганяти в розвитку однолітків.

Суть методу Домана полягала в порушенні та інтенсивному використанні здорових ділянок мозку і органів чуття дитини, для активації хворих сегментів. Для цього дітям показували спеціальні картки з малюнком і яскравим червоним великим написом. Процедура могла тривати лише кілька секунд, але повторювалася вона десятки разів в день. Діти вимовляли перші слова, а потім здійснювали свої перші рухи.

Приголомшливий успіх карток Глена Домана в лікуванні відсталих з розвитку дітей, наштовхнув його на розробку системи раннього навчання для здорових дітей. Її можна починати використовувати з перших днів життя. Простота і доступність за ціною робить її популярною серед батьків Києва, але дуже важливо остерігатися підробок. Тільки оригінальні чіткі зображення, з акцентами на певних деталях, дадуть необхідний результат.

Як самостійно займатися за Доманом?

Перед початком заняття слід переконатися, що малюк здоровий і перебуває в хорошому настрої. Застосування методики повинно викликати тільки позитивні емоції, тоді вона буде ефективна. Саме тому на обличчі мами повинно читатися, що їй приємно проводити урок. Голос повинен бути дзвінким і радісним. Далі вам потрібно швидко міняти перед дитиною картки, називаючи кожну з них. Глен Доман рекомендує витрачати на кожну з них не більше однієї секунди.

Закінчити заняття необхідно раніше, ніж картки встигнуть набриднути дитині. Категорично не можна втомлювати дитини, тоді вона сама буде просити показати картинки. Перші уроки можуть тривати всього 10 секунд, плавно їх можна буде довести до однієї-двох хвилин. Повторювати пройдене необхідно так часто, як вийде, при цьому не вимагайте від малюка називати слова за вами — прийде час, і він це зробить сам.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 109)
Попередня новина: Росія: від COVID-19 помер ...
Наступна новина: Почему гранит ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
nicitok - 06.07.21

круто

аватар країна
DESTROY69 - 06.07.21

відмінна інфа

аватар країна
Lexusarm - 06.07.21

Сайт просто замечательный, порекомендую всем знакомым!

аватар країна
Cypressman - 06.07.21

Шикарно, добавляю в закладки

аватар країна
lyubalk - 06.07.21

хороший розповідь, все розкладено по полицях

аватар країна
Rajamohanreddy - 06.07.21

поза конкуренцією

аватар країна
ivan_petrik - 06.07.21

отличный пример стоящего материала

аватар країна
komna - 06.07.21

Дуже пізнавально. Дякуємо.