У Тернопільській міській лікарні швидкої допомоги тривають роботи з облаштування нового приймального відділення

У Тернопільській міській лікарні швидкої допомоги тривають роботи з облаштування нового приймального відділення

07.07.21 09:19 0 331
Цими днями у КНП «Тернопільській міській комунальній лікарні швидкої допомоги» тривають ремонтні роботи з реконструкції та облаштування нового приймального відділення. Основна мета – створення комфортних умов як для роботи працівників швидкої допомоги, так і для транспортування пацієнтів у медичний заклад.

«Відповідно до проєкту реконструкції приймального відділення, підрядна організація облаштує новий центральний вхід, заїзд з навісом, що дозволить машинам швидкої заїжджати під приймальне відділення, - розповідає міський голова Сергій Надал. - Капітальний ремонт також проводять і всередині приміщення, зокрема, оновлюють всю систему комунікацій. В приймальному відділенні пацієнту надаватиметься необхідна діагностична та лікувальна допомога».

Наразі працівники підрядної організації проводять підготовчі роботи з облаштування та нового вимощення майданчика, що слугуватиме для розвороту та напіврозвороту машин швидкої допомоги. Територія повністю буде мати оновлене асфальтобетонне покриття. Будівельні роботи планується завершити до кінця серпня.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Після обвалу невеликого ...
Наступна новина: Мінцифра відкриє центр ...

КОМЕНТАРІ