Тернопілля: на обході міста Кременець нанесено розмітку за технологією «холодного пластику»

Тернопілля: на обході міста Кременець нанесено розмітку за технологією «холодного пластику»

08.07.21 08:35 0 338
Дорожники наводять останні штрихи на ділянці дороги М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече, яка відремотована у рамках програми «Велике будівництво».

У зв'язку зі зміною схеми організації дорожнього руху на примиканні до автошляху Н-02 (почаївський напрям), ця ділянка була пропущена. Учора на обході Кременця нанесли розмітку згідно з актуальною схемою руху. Також встановлено відповідні дорожні знаки. Гарантія на таку розмітку становить 3 роки.

Нагадаємо, що траса М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече є однією з пріоритетних напрямків програми «Велике будівництво». Торік у Тернопільській області фінішувало її відновлення між Вишнівцем та Горинкою і на обході Кременця. Триває поточний середній ремонт між Тернополем та Заліщиками.

Загальна протяжність автошляху М-19 разом з транспортними розв'язками в межах Тернопільської області становить 212,3 км.

Довжина перехідної ділянки з минулого року становить 82,7 км. Усього протягом 2020-2021 років відновлюється 145 км автошляху М-19 у Тернопільській області. На усій протяжності вже влаштовано фінішний шар покриття з щебенево-мастикового асфальтобетону.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ