Модульні компресорні станції: що це таке?

Модульні компресорні станції: що це таке?

09.07.21 21:52 2 753

Модульні компресорні станції МКР — це готове рішення для забезпечення стисненим повітрям споживачів в найкоротші терміни навіть в самих важкодоступних місцях. Далі, ми ми поговоримо про комплектацію такої станції. Ну а розповість нам про це співробітник компанії «Вектор Люкс»: https://vektorlux.com/ru/kholodylnoe-oborudovanye/kompressornye-stantsyy/, в якій ви безпосередньо можете придбати модульну компресорно-реверсивну холодильну станцію в Україні.

Модульні компресорні станції: комплектація

Модульні компресорні станції виконуються на базі 20-ти та 40-ка футових залізничних контейнерів морського виконання відповідно до технічних завдань замовників. У порівнянні зі станціями розташованими в капітальних будівлях, це дає значну економію коштів і часу, виключаючи витрати на будівництво. У порівнянні зі звичайними станціями, дані станції МКР мають можливість багаторазового переміщення і транспортування засобами, призначеними для перевезення контейнерів.

Станції МКР стандартно виготовляються для роботи при температурі навколишнього середовища від -40 до + 40 0 С.
Також можливі варіанти наступного кліматичного виконання:

  • Північного — температурний режим від -60 до + 40 0 С;
  • Тропічного — температурний режим від -10 до + 50 0 С.

Комплектація модульної станції передбачає можливість установки:

  1. компресорного устаткування з необхідною продуктивністю і тиском до 35 бар;
  2. системи підготовки стисненого повітря (фреонові осушувачі — з точкою роси + 3 С, адсорбційні осушувачі — з точкою роси від -20 до -70 0 С, гібридні осушувачі — з вибором точки роси + 3 С або -40 0 С), повітряних фільтрів зі ступенем фільтрації 0,01 мкм із залишковим вмістом масла 0,0008 мг / м³;
  3. системи опалення та вентиляції;
  4. повітряних ресиверів і конденсатовідвідників;
  5. системи приймання та очищення конденсату від масляних і інших забруднень;
  6. системи автоматичного сповіщення та пожежогасіння;
  7. автоматичної системи управління встановленим обладнанням;
  8. системи газорозділення (генератори мембранного поділу і короткоциклової адсорбції).

Станції МКР виготовляються з єдиним розподільчим щитом, в якому встановлені системи енергорозподілу, контролю, сигналізації та дистанційного керування. Опціонально встановлюється система автоматичного включення резерву АВР (при 1-му класі енергопостачання) для забезпечення безперебійного живлення станції. Управління компресорною станцією здійснюється як зсередини, так і дистанційно.

Сучасна електронна система управління дозволяє оптимізувати роботу модульної компресорної станції, знижуючи енерговитрати на виробництво стисненого повітря.

Економія електроенергії в зимовий час також досягається коштом використання для обігріву станції тепла, що виділяється компресорами при роботі, в режимі очікування станція опалюється за допомогою теплових гармат.

Системи утеплення, вентиляції з клімат-контролем (обігрів і управління припливно витяжними жалюзі з проходом повітря через фільтрувальні полотна), освітлення, пожежогасіння і пожежної сигналізації дозволяють розташовувати станції на відкритих майданчиках.

Компресорні установки, устаткування осушення та очищення стисненого повітря, виготовляються кращими світовими виробниками і відповідно до європейських стандартів якості. Вони встановлюються по найбільш компактній і раціональній схемі для досягнення їх максимальної ефективності та зручності в обслуговуванні.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 105)
Попередня новина: Група компаній із Дніпра ...
Наступна новина: 5 причин,по которым вашему ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
kraqatose - 09.07.21

Дуже дякую. Дуже корисна інформація

аватар країна
g_7_7_a - 09.07.21

Спасибо большое!