Що таке автовикуп і коли він може бути корисний?

Що таке автовикуп і коли він може бути корисний?

12.07.21 22:26 0 1729

У народі існує жарт про те, що в автомобіліста буває два щасливих дні в житті: коли він купує машину, а також коли він її продає. І якщо на рахунок першого щасливого дня все вірно, то ось отримати задоволення від продажу машини може бути дуже навіть важко.

Річ у тім, що ринок автомобілів — сфера дуже складна й тут діють свої постійно мінливі закони, підлаштуватися під які може не кожен. Ще вчора ви купували розкішну Волгу, на якій їздили тільки кращі представники червоної партії, а сьогодні вона стоїть в гаражі нікому не потрібною і ніхто не погодитися забрати це диво техніки навіть за безцінь. І подібна ситуація може спостерігатися дуже часто навіть з автомобілями, випущеними ще в 90-і та навіть 2000-ні роки.

Як бути, якщо ви є щасливим володарем не самої свіжої машини та бажаєте швидко перетворити її в певну кількість готівки? Варіантів не так багато: намагатися продати своє диво техніки через численні торгові майданчики в Інтернеті чи через знайомих, або ж звернутися за послугою в автовикуп в компанію https://expressvykup.com.ua/. І останній варіант все частіше вибирають власники не тільки стареньких, але навіть і досить стильних нових машин. У чому особливості даної послуги й коли є сенс звертатися в автовикуп? Нумо розберімося.

Як це працює?

Автовикуп — це послуга купівлі автомобіля сторонньою фірмою, незалежно від його року випуску, стану та інших особливостей. Звичайно, далеко не кожну машину погодиться придбати й автовикуп, але тут все ж ви отримуєте значно більше можливостей у порівнянні з дошками оголошень. У чому проблема просто продати машину через інтернет?
Ось деякі причини, чому це може бути неможливо:

  1. Авто після істотного ДТП. Ніхто не захоче стати власником купи металолом, навіть якщо він 2015-2018 року випуску.
  2. Занадто стара машина. Сьогодні споживач дуже розпещений та не захоче їздити на машині навіть початку 2000-х. Всім подавай свіженькі моделі кросоверів і міських легковиків, а ось на стариганів поглядають тільки рідкісні колекціонери.
  3. Є проблеми з документами або іншими юридичними речами. Звичайно, можна спробувати продати таку машину на запчастини, але цей процес, швидше за все, істотно затягнеться.

Автовикуп дозволить у всіх цих випадках позбутися від машини легко і невимушено. Звичайно, і тут буває не все гладко, але, як правило, обходиться без серйозних проблем і власники навіть битих машин можуть легко їх здати в автовикуп, отримавши за це гроші.

Працює автовикуп дуже просто:

  • Спочатку Ви звертаєтеся в обрану компанію. Необхідно вказати своє бажання продати авто, вказати його марку, модель, рік випуску, основні особливості й т. д.
  • Далі з фірми приїжджає оцінювач, хоча можна й особисто самому поїхати до фірми. Оцінювач дивиться на стан машини, її головні плюси та мінуси, пропонує конкретну суму за продаж.
  • Коли сторони домовилися про угоду, відбувається укладення договору і сам акт продажу. Якщо авто не на ходу, то з фірми можуть надіслати евакуатор, якщо воно їздить, то власник або представник компанії виїжджає своїм ходом, не забувши залишити грошики за покупку.

Схема дуже проста і приносить гроші навіть власникам старих і битих авто.

Коли є сенс звертатися в автовикуп?

Найбільш часто в подібні фірми звертаються:

  1. Власники старих або битих машин, яким продаж в Мережі просто вже не світить.
  2. Люди, яким терміново потрібні гроші, наприклад, на покупку нової машини. Вони не бажають чекати тижні чи може навіть місяці покупця з Інтернету, тому просто здають машину в викуп. 
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 95)

КОМЕНТАРІ