Twitter заблокував «новий акаунт Протасевича»

Twitter заблокував «новий акаунт Протасевича»

13.07.21 08:01 0 357
У мережі Twitter заблоковано «новий акаунт Романа Протасевича», створений минулого тижня. Точний час блокування і причина наразі невідомі – при спробі перейти на обліковий запис з'являється напис: «Дія облікового запису призупинена».

Ексголовний редактор телеграм-каналу Nexta, затриманий в Білорусі після примусової посадки літака і переведений нещодавно під домашній арешт, Роман Протасевич «з'явився» у мережі 7 липня. В акаунті від його імені було опубліковане відео з прогулянки, де автор просить ставити йому запитання.

Один з користувачів попросив Протасевича подати знак, що, якщо він пише повідомлення під контролем, то, написати, скажімо, два розділових знаки підряд. Пізніше в одному з твітів з'явилися два дефіси поспіль замість тире.

Від самого початку незрозуміло, хто насправді контролював «новий обліковий запис Протасевича» у мережі Twitter. Білоруське законодавство забороняє особам, які перебувають під домашнім арештом, користуватися телефоном чи інтернетом, або ж виходити на вулицю. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Білорусь: Протасевича і Сапегу перевели з СІЗО під домашній арешт

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Розклад занять на цей ...
Наступна новина: «Укрзалізниця» починає ...

КОМЕНТАРІ