Що таке відповідальне зберігання?

Що таке відповідальне зберігання?

14.07.21 08:42 1 950

Відповідальне зберігання полягає в передачі якихось товарів і вантажів сторонньої компанії для безпечного зберігання за певну плату, до речі, замовити його можна тут. Компанія, що надає послуги з відповідального зберігання, відповідає за збереження і характеристики товару, тому склади повинні бути обладнані таким чином, щоб збережені на них товари не втрачали свої характеристики.

Переваги відповідального зберігання:

  • 100 % гарантії цілісності відданого на зберігання вантажу;
  • відсутність зайвих витрат на підтримання складських площ і зарплату персоналу;
  • професійна обробка вантажу;
  • передове технічне оснащення (навантажувачі, візки, стелажі) і великий вибір якісних витратних матеріалів (картонні коробки, гофрокартон, плівка та ін.);
  • цілодобова охорона, відеоспостереження, пожежна та охоронна сигналізація.

Відповідальне зберігання в деяких випадках може не тільки гарантувати збереження характеристик певних товарів, але і їх поліпшення. Яскравим прикладом може бути зберігання зерна в елеваторах, коли воно буде проходити якісну очистку та сушку, що дозволить отримати більш якісний товар. У такому випадку між сторонами відносин укладається договір, в якому прописуються всі умови та особливості послуг, що надаються.

Для кого необхідне відповідальне зберігання?

Послуга з відповідального зберігання користується популярністю серед компаній, які потребують зберігання товарів не надто часто і не мають для цього власні спеціально обладнані склади. Передача товарів сторонній фірмі на зберігання буде обходитися значно дешевше, ніж побудувати та обладнати власний склад. Такий підхід дає можливість добре заощадити.

При відповідальному зберіганні ви не переплачуєте за оренду невикористаної площі, а оплачуєте зберігання за фактом. Це означає, що коли вашого вантажу немає на складі, необхідність в оплаті зникає. Вартість послуги відповідального зберігання визначається фактично займаною площею під вантаж (товар) клієнта.
Ця послуга особливо необхідна компаніям з обмеженим бюджетом у яких навіть при всьому бажанні немає можливості побудувати та обслуговувати власні сховища.

Крім цього компанії, які надають послуги з тимчасового зберігання можуть здійснювати доставку товарів споживачам з вантажно-розвантажувальними роботами, які будуть виконуватися фахівцями та забезпечувати збереження вантажу. Це також дає можливість заощадити час і гроші на пошук транспортної компанії та вантажників.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 96)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
solomoncolimb - 23.06.21

Радует, что сайт постоянно развивается. Такая статья только прибавит ему популярности.