Яким має бути крісло для керівника?

Яким має бути крісло для керівника?

14.07.21 08:56 0 1540

Крісло для керівника — це не просто об'єкт меблів, а ознака статусу і високого становища. Саме тому дорогі моделі значно відрізняються від крісел для простих співробітників, операторів, менеджерів та ін. У магазинах крісла для керівників виділяють в окрему категорію, оскільки вони відрізняються не тільки чудовим зовнішнім виглядом, але і матеріалом, функціональними особливостями і, звичайно, ціною. До речі, придбати крісло керівника за доступною ціною можна в інтернет-магазині https://aklas.ua/kresla.

Також данні крісла мають такі особливості:

  • По-перше: такі крісла виділяються солідністю і великим розміром. Серед цієї категорії рідко можна зустріти екземпляри, які призначені для людей, вагою менш як 80 кг. В основному, навантаження починається від 120 кг і вище. Звичайно, начальники бувають різні, але в будь-якому випадку зручніше сидіти в комфорті, де нічого не обмежує рух.
  • По-друге: такі крісла мають високу спинку. Можна сказати, що це хороший смак, оскільки низька спинка виглядає несолідно і не асоціюється з високою посадою.
  • По-третє: унікальний дизайн. Якщо просте операторське крісло не відрізняється вигадливістю форм (сидіння і спинка), то крісло керівника можна порівняти з твором мистецтва. Воно зручне, сприяє зняттю навантаження з хребта. Часто виробники пропонують виготовити крісло за спеціальним проектом, враховуючи всі побажання клієнта.
  • По-четверте: ціна. Зрозуміло, що крісло керівника не може коштувати дешево. Ціна є статусним показником, за яким ховається платоспроможність людини та ставлення до своєї персони.

Крісло керівника виготовляється з найкращих компонентів. Оббивка може бути виконана з таких матеріалів:

  1. Натуральна шкіра. Найдорожчий матеріал, який має масу незаперечних переваг. Він стійкий до стирання, не боїться забруднень, легкий у догляді та приємний на дотик. Багато керівників вважають крісло з цього матеріалу ознакою багатства і успішності. Єдиний недолік: ефект «прилипання шкіри», який проявляється більшою мірою під час спеки. Для керівників-чоловіків — це не перешкода. А ось пані в коротких спідницях можуть відчувати дискомфорт.
  2. Екошкіра. Найбільш популярний варіант. Екошкіра стійка до навантажень, легко очищається, коштує значно дешевше натуральної шкіри. Недолік: не пропускає повітря.
  3. Алькантара. Це штучний, нетканий матеріал, виготовлений з волокон поліуретану та поліефіру. Алькантара має бархатисту поверхню, тому її іноді називають штучною замшею. Матеріал довговічний, добре очищається, стійкий до вигорання. Ціна матеріалу залежить від виробника.
  4. Текстиль. Цей матеріал для керівних крісел використовують дуже рідко (статус не дозволяє). Текстиль дешевий, добре пропускає повітря, легко чиститься. Багато видів стійкі до вигорання і стирання. Іноді в дорогих моделях застосовують текстильні вставки, призначені для кращого повітрообміну.

Неправильно підібрана оббивка може зіпсувати навіть найдорожчий виріб. Важливо, щоб матеріал був приємний на дотик і не викликав алергію. Наповнювачі теж бувають різні:

  • Пінополіуретан. Дуже міцний наповнювач, що застосовується для виготовлення формованих елементів (підкладка під поперек або бічні вставки).
  • Вулканізований латекс. Якісний матеріал, що володіє тривалим терміном служби. Добре тримає форму, не вбирає запахи, не викликає алергії. Застосовується для формованих вставок на спинці та підголівнику.
  • Поролон. Цей матеріал меншої щільності, ніж попередні. Поролон м'який, але добре тримає форму. За ціною він дешевше, тому крісло з таким наповнювачем буде коштувати недорого.
  • Синтепон і холлофайбер. Синтетичні матеріали, які не використовуються окремо. Найчастіше їх застосовують для створення м'яких ділянок.

Підвищена функціональність — головна відмінність крісел для керівників від інших виробів. Головні особливості:

  1. Зміна висоти. Ця властивість є у крісел будь-якої категорії. Потрібно відзначити, що в дорогої моделі механізм більш довговічний і може служити понад 10 років.
  2. Підлокітники. Практично всі дорогі моделі оснащені зручними підлокітниками, висоту яких також можна змінювати.
  3. Підголівники та підкладки. Крісла для керівників оснащені різними вставками, які потрібні для рівномірного розподілу навантаження на хребет. Це дуже зручно.
  4. Механізм гойдання. Практично всі дорогі моделі крісел оснащені таким механізмом. Він дозволяє приймати напівлежаче положення, а потім без особливих зусиль повертає колишню, вертикальну форму. Механізми бувають наступних видів: синхро, мультиблок, топ ган і ін.

Висновок

Директорське крісло повинно бути функціональним і зручним, щоб підкреслити статус власника.

По матеріалам: https://aklas.ua/kresla.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 88)
Попередня новина: Підтверджено кредитний ...
Наступна новина: Представниця України в ТКГ ...

КОМЕНТАРІ