Як утеплити стіни за допомогою пінопласту?

Як утеплити стіни за допомогою пінопласту?

14.07.21 13:08 8 535

На даний момент існує багато ізоляційних матеріалів, які виявляються набагато практичніше простого пінопласту. Але все одно і цей матеріал власники житла продовжують використовувати, адже він недорого обходиться, а з його закріпленням на робочій поверхні особливих проблем не буває. Далі розказано, як закріпити пінопласт на стінах самостійно, щоб отримати надійну теплоізоляцію і красивий декор.

1. Підготовка стін для кріплення пінопласту

Взагалі, існують різні методи кріплення теплоізоляційних матеріалів на стінах. Але пінопласт, мабуть, краще за все вдасться укласти клейовим методом. Правда, на підготовчому етапі в даному випадку доведеться добре очистити робоче підстава, позбавивши його від старих оздоблювальних матеріалів і будь-яких забруднень.

Крім того, не можна залишати великі нерівності або інші помітні дефекти. Тому після очищення стін на них наносять хоча б звичайний штукатурний склад. Далі на вирівняну підставу укладають ґрунтовку.

2. Закріплення пінопласту на стінах клейовим методом

Щоб прикріпити пінопласт до робочого основи, потрібно використовувати клей, що володіє особливо високими схоплюють характеристиками. Клейовий склад наносять на стіни після цього, як повністю висохне грунтовка.


Відразу покривати клеєм велику площу не слід. Досить області, на яку вийде укласти 2-3 плити за раз. Обробивши клейовим складом стіну, прикладають панель утеплювача. Її потрібно трохи потримати, після чого можна приступати до кріплення наступного.


Сьогодні можна придбати та дізнатися цуну на пінопласт Львів, як на звичайний матеріал так і у якому присутня пазо-гребневая система. За рахунок неї сусідні елементи вдається дуже щільно підганяти один до одного, не залишаючи і самих незначних щілин. Тоді рівень утеплення виявиться ще вище.


Також важливий момент - потрібно уникати виникнення перехресних швів між рядами пінопласту. Тільки за умови, що шви перетинатися не будуть, ізоляційний шар вийде по-справжньому надійним.

3. Подальша обробка поверх пінопласту

Клейовий метод укладання пінопласту обмежує власника у виборі методів декору. В даному випадку спочатку необхідно покрити пінопласт штукатурним розчином. Але спочатку плити бажано прикріпити дюбелями додатково, потім обробити шаром грунтовки, зверху укласти армуючої сітки. І вже на неї наносять штукатурку, щоб штукатурний шар був не дуже товстим.


Коли штукатурний склад висохне, на нього можна наносити фарбу, клеїти шпалери. Допустимо використовувати і інші оздоблювальні матеріали, але обов'язково невеликої ваги.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 95)
Попередня новина: За попередню добу у ...
Наступна новина: Конвертация иностранной ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
triple6six6kid6 - 14.07.21

Сайт просто замечательный, порекомендую всем знакомым!

аватар країна
Zaga66 - 14.07.21

Большое спасибо, прикольно написанно креативно

аватар країна
OnePunchFox - 14.07.21

Побольше бы таких статей

аватар країна
FuckYouHide - 14.07.21

Не верю.

аватар країна
acidizer - 14.07.21

Спасибо за статью оказалась очень полезной.

аватар країна
pekapdan - 14.07.21

щось в цьому є, безумовно

аватар країна
bitcube1488 - 14.07.21

ну, ничо так… в общем.

аватар країна
ichi404 - 14.07.21

Привіт! Пропоную обмін постовими з вашим блогом.