Що таке Бемер-терапія?

Що таке Бемер-терапія?

15.07.21 09:35 0 640

Серцево-судинна система — це головна транспортна система нашого організму. Кисень, поживні речовини, гормони, імунні клітини — все це транспортується через кровоносну систему. Тому правильний кровотік грає критично важливу роль в стані нашого здоров'я, в тому числі кровотік в дрібних кровоносних судинах. Адже мікросудини складають 74% нашої кровоносної системи.

Якщо мікроциркуляція в якихось зонах організму порушується, туди перестають надходити необхідні речовини та виводитися токсини. Це є причиною розвитку багатьох захворювань. Бемер-терапія стимулює вазомоцію (процес в мікроциркуляторній системі, який допомагає серцю доставляти кров до найдрібніших судинах в організмі) і покращує мікроциркуляторний кровотік до 30%. Це допомагає відновити нормальну роботу органів і систем організму і позбутися від багатьох захворювань.

Бемер-терапія: що потрібно знати?

BEMER-терапія - це результат майже піввікової роботи вчених з декількох країн Центральної Європи. У 1999 році професор-фізик Вольф А. Кафка (Австрія) після 20-річних досліджень відкрив новий електромагнітний імпульс наднизької інтенсивності, який отримав назву - BEMER (Bio-Elektro-Magnetische-Energie-Regulation). Подальше вивчення фізіологічних ефектів і лікувальної дії нової технології продовжилися в Академії Біоенергетики (Ліхтенштейн), Берлінському Інституті мікроциркуляції і в Університетській клініці «Шаріте» (Німеччина).

Підсумком багаторічної спільної роботи став унікальний апаратний комплекс BEMER 3000, виготовлений на високотехнологічній виробничій базі у Швейцарії та Ліхтенштейні. Європейська наукова та медична громадськість високо оцінила BEMER3000, присудивши йому золоту медаль на міжнародній виставці медичного обладнання в Женеві у 2005 році.

Зараз технологія Бемер-терапії набула широкого поширення і добре себе зарекомендувала в більш ніж 40 країнах світу. Понад 10 000 лікарень, клінік і Університетських наукових центрів постійно використовують BEMER-терапію у своїй лікувальній практиці.

За останні 15 років було проведено понад 300 клінічних досліджень щодо застосування BEMER-терапії в лікуванні різних захворювань (47 опубліковано в PubMed) і 4 масштабних наукових дослідження (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/).

BEMER-терапія надає організм протизапальну, знеболюючу, седативну, імуностимулюючу, судинорозширювальну, трофіки-стимулюючу дію. Може широко застосовуватися у дітей і у хворих похилого та старечого віку при важких хронічних захворюваннях.

Сумісність з іншими фізіопроцедурами

Клінічно доведено, що BEMER-терапія повністю сумісна з іншими фізіотерапевтичними процедурами та лікарською терапією
Ефекти BEMER-терапії:

  1. Розширення кровоносних судин;
  2. Поліпшення кровопостачання, особливо мікроциркуляції;
  3. Підвищення насичення киснем;
  4. Поліпшення плинності крові, зменшення ризику тромбозів;
  5. Стимуляція і поліпшення обміну речовин;
  6. Нормалізація мембранних потенціалів клітин;
  7. Поліпшення клітинного енергопостачання;
  8. Підвищення працездатності, стимуляція самовідновлення організму;
  9. Поліпшення синтезу протеїнів, прискорення регенерації;
  10. Стимуляція очищення організму;
  11. Активізація імунної системи та багато іншого.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 107)

КОМЕНТАРІ