Найбільш часті поломки iPhone 7 Plus

Найбільш часті поломки iPhone 7 Plus

15.07.21 17:57 1 582

Попри те, що 7-й Айфон Плюс s зарекомендував себе, як один з найнадійніших смартфонів, він іноді ламається. Найчастіше пошкодження носять механічний характер і відбуваються з вини користувачів. Далі, ми розглянемо найбільш поширені неполадки даного гаджета. Ну а розповість нам про це співробітник сервісного центру "New Device", в якому безпосередньо можна замовити ремонт Iphone 7 Plus в Миколаєві.

Основні несправності iPhone 7 Plus:

  • Тріщини на дисплеї, через які неможливо повністю або частково розгледіти інформацію на екрані.
  • Тріщини на захисному склі. Іноді пошкодження скла призводить до порушення роботи сенсора, але буває, що на екрані ціла павутина з мікротріщин, а тачскрін працює ідеально. В обох випадках ремонт iPhone 7 Plus необхідний. Адже рано чи пізно відколотий шматочок скла може не тільки зашкодити сенсор, але і стати причиною потоків на дисплеї, після чого вартість ремонту підвищиться в кілька разів.
  • Вм'ятини на корпусі, що призводять до його деформації. До них може привести падіння з великої висоти на тверду поверхню. Користуватися таким смартфоном, навіть, якщо після удару він продовжує працювати, вкрай не рекомендується. Навіть незначне, механічне пошкодження, призведе до проблем з екраном або платою. Повна заміна корпусу або його елемента не займе багато часу, але поверне смартфону належний зовнішній вигляд і практичність. Для того, щоб мінімізувати ризик отримання пошкоджень від випадкового падіння телефону, виробник рекомендує використовувати захисні екрани, які сьогодні є в продажу в великому асортименті. При виборі захисного скла на екран, віддавайте перевагу тим аксесуарам, які повністю його покривають і мають металеву окантовку по периметру.
  • Друга за популярністю категорія ушкоджень — проблеми пов'язані з попаданням в корпус пристрою вологи. Багато власників iPhone 7 Plus, дізнавшись з опису, що дана модель має високий рівень водостійкості, халатно ставляться до потрапляння вологи на смартфон. Але водостійкість не гарантує 100 % водонепроникність. А значить, від декількох крапель води апарат гірше працювати не стане, але ось «купання» його в склянці з чаєм, не пройде без сумних наслідків. Причому проблеми можуть проявитися в найнесподіваніший момент, через кілька місяців або років, коли ви вже забудете про те, що кидали телефон у воду. Тому, краще не випробовувати долю, а віднести апарат в сервіс відразу, щоб позбутися від слідів вологи на платі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 101)
Наступна новина: От чего зависит цена на ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
eugeneway - 15.07.21

А який це движок? теж хочу блог завести