Колишній держсекретар США Керрі та російський лідер Путін обговорили зміни клімату

Колишній держсекретар США Керрі та російський лідер Путін обговорили зміни клімату

16.07.21 08:42 0 295
Колишній державний секретар США Джон Керрі, який в адміністрації президента Джо Байдена є посланцем із питань зміни клімату, та російський лідер Володимир Путін у телефонному дзвінку 14 липня обговорили, що США та Росія мають співпрацювати з кліматичних питань. Про це йдеться в повідомленні Державного департаменту США.

Керрі і Путін «підкреслили важливість спільної роботи Сполучених Штатів і Росії з цілого ряду питань клімату», йдеться в заяві, сторони також підтвердили важливість конференції ООН з кліматичних питань, яка має відбутися в шотландському Глазго в листопаді.

Згідно із заявою Кремля, Путін сказав Керрі, що кліматична проблема «є однією з галузей, де Росія та США мають спільні інтереси та схожі підходи».

Керрі, яка цього тижня відвідав Москву, наголосив, що США і Росія повинні відігравати важливу роль, зокрема в питанні нульових викидів у довгостроковій перспективі, усунення викидів від вугілля та роботу над кліматичними проблемами, пов'язаними з Арктикою.

Путін сказав, що Москва «надає великого значення» досягненню цілей Паризької угоди і виступає за діалог щодо зміни клімату. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Лавров і Керрі обговорили питання клімату в Делі – ЗМІ

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Українським туристам ...
Наступна новина: Велике будівництво: 10 ...

КОМЕНТАРІ