Гарантія відмінного зору — офтальмологічна клініка «Медівіт»

Гарантія відмінного зору — офтальмологічна клініка «Медівіт»

20.07.21 13:56 3 588

Гарний зір необхідний для якісного, повноцінного життя, працездатності. А зберегти його на довгі роки вам допоможуть фахівці приватної офтальмологічної клініки «Медівіт», яка славиться бездоганною репутацією і досягненням позитивних результатів навіть в найскладніших і запущених клінічних випадках.

Про роботу клініки

Клініка застосовує у своїй роботі найсучасніше обладнання та інноваційні терапевтичні методики. Це дозволяє виявити захворювання на ранніх стадіях розвитку патологічного процесу, уникнути помилок при постановці діагнозу, провести ефективне лікування катаракти, глаукоми та інших захворювань.

Співробітники центру — лікарі з блискучою репутацією, члени української асоціації офтальмологів, кандидати наук. Основним принципом їх роботи є досягнення стабільного, позитивного результату, максимально можливе в конкретному клінічному випадку відновлення зору.

Діагностика та лікування офтальмологічних захворювань здійснюються за допомогою методів лазерної та ультразвукової хірургії, інших сучасних способів. Всі операції проводяться без госпіталізації хворого, малоінвазійними способами, що не вимагають застосування загального наркозу, тривалої підготовки і реабілітації.

Якщо хворому потрібне консервативне лікування, то йому призначають ряд фізіотерапевтичних процедур, прописують медикаментозні препарати, підбирають засоби для корекції зору (окуляри, контактні лінзи). Такий підхід дозволяє домагатися позитивних результатів навіть при роботі з пацієнтами, від яких відмовилися в інших офтальмологічних клініках!

Коли варто звернутися до офтальмолога?

Більшість офтальмологічних захворювань найкраще піддаються терапії на початкових стадіях розвитку. Тому пройти огляд в клініці рекомендується при появі наступних насторожуючих симптомів:

  1. Порушення зорової функції.
  2. Сльозоточивість.
  3. Відчуття присутності в очах стороннього тіла.
  4. Погіршення сутінкового зору.
  5. Підвищена стомлюваність зорових органів.
  6. Мошки і крапочки, що мелькають перед очима.
  7. Хворобливі відчуття, що виникають періодично або постійно в області зорових органів.
  8. Поява очних виділень.
  9. Звуження зорового поля.
  10. Затуманення зору, відчуття пелени, що стоїть перед очима.
  11. Зміна розміру, форми зіниці.
  12. Набряки, свербіж, почервоніння в області повік або ж самих зорових органів.
  13. Відчуття двоящихся в очах предметів.
  14. Неможливість чітко розглянути предмет на далекій або ж ближній відстані.

При виявленні хоча б декількох з перерахованих вище клінічних ознак настійно рекомендується записатися на прийом до окуліста. Крім того, навіть при відсутності видимих ​​проблем із зором проходити офтальмологічні огляди в профілактичних цілях необхідно не рідше 1-2 разів на протязі року.

Подбайте про свій зір вже сьогодні, записавшись на консультацію до професіоналів в приватну офтальмологічну клініку «Медівіт».

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 99)
Попередня новина: Тероризм і Росію чехи ...
Наступна новина: У Грузії опозиція зірвала ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
RomanRBlake - 20.07.21

Сенкс. Цікаво, і взагалі корисний у Вас сайт

аватар країна
kaldubasina - 20.07.21

Готовий дискутувати по темі?

аватар країна
ArtLabarin - 20.07.21

Супер! Автору - респект :)