Уряд виділить кошти з резервного фонду на ремонт авіаційної техніки для цивільного захисту населення

Уряд виділить кошти з резервного фонду на ремонт авіаційної техніки для цивільного захисту населення

23.07.21 09:11 0 377
Кабінет міністрів України виділить 106 мільйонів гривень з резервного фонду державного бюджету для відновлення авіаційної техніки, яка використовується у ліквідації надзвичайних ситуацій та інших завдань цивільного захисту. Як передає урядовий портал, таке рішення ініціювало Міністерство економіки.

«Уряд постійно вживає заходи з попередження загроз життю громадян України та забезпеченню охорони навколишнього середовища. Для ліквідації масштабних пожеж та повеней, а також виконання завдань з гуманітарної допомоги. Для уряду вкрай важливо підтримувати авіаційну техніку ДСНС у справному стані», – заявив перший віцепрем'єр-міністр, міністр економіки Олексій Любченко.

Повідомляється, що кошти будуть спрямовані на відновлення 7 літаків та 12 вертольотів, які перебувають у несправному стані.

Останніми днями ДСНС працює над усуненням наслідків негоди, яку спричиняють дощі, грози та шквальний вітер у низці областей – йдеться, зокрема, про підтоплення, повалені дерева, зірвані дахи будівель тощо. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Негода в Україні: 2 загиблих, 7 травмованих, численні підтоплення і проблеми з електрикою

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Азербайджан: росіянина ...
Наступна новина: Особенности и тонкости ...

КОМЕНТАРІ