Вії на море - чи варто нарощувати?

Вії на море - чи варто нарощувати?

23.07.21 02:06 0 492

У розпал сезону відпусток дівчата сумніваються, чи варто нарощувати вії перед поїздкою або навпаки, краще їх зняти. Розглянемо всі плюси та мінуси обох варіантів.

Переваги нарощених вій на відпочинку

В першу чергу, під час відпустки зовсім не хочеться витрачати час на макіяж. Краще присвятити кожну хвилину релаксу і, замість 30 хвилин перед дзеркалом з набором косметики, провести цей час за чашкою латте на терасі готелю, споглядаючи чудові краєвиди.

Звідси випливає друга перевага мати штучні вії на морі — зменшення косметики сприятливо відіб'ється на шкірі. Відсутність подразників і агресивних речовин в складі знизять пошкодження шкіри під впливом сонця і солоної води. До того ж, ніяких патьоків і необхідності поправляти макіяж після купання.

Важливо! Обов'язково повідомте свого майстра, що ви плануєте їхати на відпочинок. Лешмейкер підбере стійкий клей для нарощування вій з хорошою зчіпкою, який не боїться перепадів температури та високої вологості.

Зменшення ваги багажу — ще один привід не брати з собою туші та підводки. Згадайте, як ретельно оглядають митники в аеропортах кожен тюбик і баночку. Чим менше косметичних засобів — тим менше ви витратите час на огляд.
Недоліки: відсутність майстра під рукою. Вії мають властивість випадати і у вас не буде можливості зробити швидку корекцію. Тому потрібно зважити всі за і проти, а також не забувати про догляд.

Як доглядати за нарощеними віями на морі?

Якщо ви вже нарощували вії, то знаєте базові правила домашнього догляду за ними:

  • не чіпати зайвий раз руками, не смикати за волоски;
  • користуватися косметикою на безмасляній основі;
  • щодня прочісувати вії силіконовою щіточкою (обов'язково візьміть з собою на море);
  • і найважливіше — придбайте туш-закріплювач для нарощених вій.

Спеціальна туш розроблена для захисту клейових з'єднань від агресивного впливу зовнішнього середовища. Використовуйте її 1-2 рази на день. Можна використовувати просто закріплювач без ефекту туші. А найголовніше — візьміть з собою гарний настрій!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 107)
Попередня новина: 1С:Бухгалтерия ...
Наступна новина: Чем занимается остеопат?

КОМЕНТАРІ