Переваги сережок «Хьюпінг»

Переваги сережок «Хьюпінг»

24.07.21 01:08 0 626

Сережки Xuping - це яскравий представник модної ювелірної біжутерії. Прикраси цієї ТМ виглядають витончено. Такий візуальний ефект досягається, завдяки застосуванню авторських технологій виробництва, використанню унікальних методик художньо-декоративного оздоблення. До речі, в Україні сережки Xuping можна тут.

У колекціях ювелірної біжутерії кожна дама знайде сережки на свій смак, для кожного випадку і події в житті:

  • елегантні, з лаконічним дизайном — на кожен день;
  • золочені, з багатою інкрустацією - для весілля та інших урочистих подій;
  • великі, колоритні, яскраві — доповнення до літнього гардероба.

Перевари продукції Xuping

Головною перевагою брендової продукції є абсолютна схожість з фабричними ювелірними прикрасами з золота, платини, срібла. Сережки «Хьюпінг» покриті золотом 585 проби (червонуватий відтінок) 750 проби (лимонний відтінок) або родієвим напиленням (біле золото).

Виробник біжутерії використовує спеціальний акриловий захист, який забезпечує високу стійкість металів до дії вологи, миючих засобів та інших рідин з агресивними компонентами. Сережки з позолотою Xuping не викликають алергічної реакції. Золоте покриття — надійний бар'єр від проникнення патогенних мікробів.

Відгуки покупців свідчать про те, що позолочені сережки можна носити тривалий час, не знімаючи під час пляжного відпочинку і поїздок. Позолота Xuping не мутніє, не тріскається, не відшаровується від основи. Зовнішня естетика і високі споживчі властивості визначили надзвичайний успіх біжутерії Xuping в багатьох країнах світу.

Оскільки брендові вироби коштують недорого, жінки купують кілька пар сережок Xuping з медичного золота для різних видів одягу, для офісного образу і святкових заходів. Цінова доступність при високій схожості з ювелірними виробами з благородних металів робить прикраси ще більш привабливими для покупця.

Компанія випускає колекції сережок Xuping в різноманітних художніх варіантах. Прикраси розрізняються:

  1. типом замка: англійська, французька, гвоздика, петля та інші варіанти;
  2. формою: від простого геометричного контуру до складної фігурної композиції;
  3. розмірами: від мініатюрних крапельок до масивних підвісок;
  4. якістю матеріалів: один сплав, комбінації металів, наявність інкрустації, емалі з розписом, каменів і т. д.

При створенні інкрустацій виробник використовує морські та річкові штучні перли, цирконій, фіаніти, кераміку з художнім розписом, кристали Сваровскі.

Популярні колекції

У молоді та людей зрілого віку — різні уподобання у виборі біжутерії, однак, існують універсальні прикраси, які подобаються (і підходять) представникам різного віку. На піку популярності:

  • біжутерія геометричної форми з чіткими контурами: ромби, трикутники, квадрати з окантовкою з кристалів;
  • сережки з великим кольоровим каменем в обрамленні з однотонних кристалів або кольорових фіанітів;
  • підвіски;
  • півкільця, завитки з інкрустацією.

У всі часи актуальними залишаються дамські сережки у формі квітки, де центральна частина — камінь, окантовка — позолочені пелюстки, дрібні кристали.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 86)
Попередня новина: 5 способов отрастить ...
Наступна новина: Статуэтка в подарок: ...

КОМЕНТАРІ