Медичний центр - як зробити правильний вибір?

Медичний центр - як зробити правильний вибір?

27.07.21 16:17 0 1113

Від того, яку клініку і фахівця, який працює в ній, вибере пацієнт, безпосередньо залежить його здоров'я, а часом і життя. Так, у відомому медичному центрі «ВВ Клініка» (Київ) працюють досвідчені лікарі різних спеціальностей, які мають багатий і успішний практичний досвід, заслужили безліч позитивних відгуків від вдячних клієнтів. Послуги надаються за прийнятними і обґрунтованими цінами, на прийом до будь-якого лікаря можна записатися цілодобово в режимі онлайн, фахівці приймають пацієнтів у вечірній час і у вихідні дні, як на лівому, так і на правому березі української столиці. Саме тому багато киян воліють обстежитися і лікуватися в мережі МЦ «ВВ Клініка».

У сучасному і оснащеному новітнім устаткуванням медичному центрі «VV Clinic» нададуть допомогу будь-якому пацієнтові на високому професійному рівні. У клініці можна відвідати різних фахівців і отримати кваліфіковану консультацію, здати будь-які аналізи на лабораторні дослідження, пройти ультразвукову діагностику всіх внутрішніх органів, а також отримати лікування в рамках одноденної хірургії - вранці проводиться операція, а ввечері пацієнта виписують додому.

Філії МЦ «ВВ Клініка» розташовуються на вул. Гетьмана, 1В біля станції метро Шулявська і на вул. Урлівська, 8 біля станції метро Позняки. У відділеннях центру надаються різні медичні послуги, і вони знаходяться в тісній співпраці з багатьма страховими компаніями.

Профільні напрямки клініки:

  • Терапія. Досвідчені лікарі-терапевти нададуть допомогу не тільки в кабінеті, а й вдома у пацієнта
  • Пластична хірургія. Виправлення дефектів обличчя, тіла, підтяжка і збільшення грудей та безліч інших естетичних процедур.
  • Гінекологія. Жінки можуть пройти профілактичний огляд, а фахівець діагностує захворювання і призначить лікування, виявить причини безпліддя, надасть допомогу в підготовці до вагітності, скоректує вікові зміни.
  • Сімейна медицина. Професійна підготовка сімейного лікаря дає можливість надавати медичну допомогу всім членам сім'ї, незалежно від статі чи віку.
  • ЛОР клініка в Києві: лікування захворювань вуха, носа, верхніх дихальних шляхів (Шулявка, Позняки).
  • Кардіологія. Виявлення захворювань серцево-судинної системи і їх лікування.
  • Хірургія. Фахівці клініки проводять оперативні втручання різного ступеня складності, як під місцевою анестезією, так і під загальним наркозом.

Крім цього, в МЦ «ВВ Клініка» приймають пацієнтів і такі лікарі, як проктолог, невролог, гастроентеролог, дерматовенеролог, офтальмолог. Для достовірного діагностування захворювання в центрі можна пройти УЗД, відеогастроскоп, рентгенологічні та лабораторні дослідження, колоноскопію.

У пластичній хірургії найбільш затребуваними і популярними процедурами є блефаропластика (корекція повік), мамопластика (підтяжка і збільшення грудей), ліпосакція (усунення зайвих жирових відкладень), ринопластика (корекція і усунення дефектів носа ) та ін. Пластичні хірурги клініки проводять всі процедури з ювелірною точністю, що дозволяє отримувати тільки відмінні результати.

Переваги високоякісного медичного центру:

  • Оснащення сучасним обладнанням. Фахівці працюють на передових моніторингових, діагностичних, ендоскопічних пристроях.
  • Прийнятна вартість і великий спектр послуг, що надаються, якісне діагностування та лікування інноваційними методами.
  • Цілодобовий запис. На сайті центру в режимі онлайн пацієнт може в будь-який зручний для себе час записатися на прийом до потрібного фахівця.
  • Зручне розташування. Відділення центру знаходяться в безпосередній близькості від станцій метро Шулявка і Позняки, поруч проходять великі магістралі з наземним транспортом.

Професійний колектив досвідчених фахівців, яким керує лікар вищої категорії В. В. Яковчук, оперативно і кваліфіковано надасть медичну допомогу будь-якому пацієнту.

Джерело: офіційний сайт клініки в Києві www.vvclinic.com.ua

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 102)
Попередня новина: Переваги турів у Карпати
Наступна новина: Відбувся фестиваль кращих ...

КОМЕНТАРІ