Відбувся фестиваль кращих інклюзивних практик «Україна без кордонів»

Відбувся фестиваль кращих інклюзивних практик «Україна без кордонів»

28.07.21 08:02 0 377
Вдруге у Скадовську відбувся фестиваль кращих інклюзивних практик «Україна без кордонів», який проводить Херсонська обласна організація підтримки дітей з синдромом Дауна та їх сімей «Сонячні діти Херсонщини».

«У порівнянні з минулим роком, понад 50 інклюзивних це досить хороший результат! Дуже задоволена тим, що люди нарешті почали показувати себе та свої досягнення у соціалізації дітей з особливими потребами на загал. Якщо у 2020 році в основному у нас були представлені громадські організації, батьківські спільноти та театральні студії, музичні колективи, спортивні клуби, фотографи й просто небайдужі люди, то у 2021 році до участі у кращих інклюзивних практиках Україна без кордонів» приєдналися інклюзивно-ресурсні центри, заклади освіти (дошкільної, загальної середньо освіти, навчально-реабілітаційні центри), соціальної реабілітації», - розповідає голова журі конкурсу «Кращі інклюзивні практики 2021» Тетяна Левченко.

У рамках фестивалю організатори урочисто нагородили фіналістів і переможців конкурсу «Кращі інклюзивні практики 2021». Дипломи Гран-прі отримали одразу 2 інклюзивні практики: «Коворкінг «Інклюзія по – українськи», м.Чугуїв, Харківська область та Інклюзивна театральна студія «Світло в тобі», м.Херсон

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ