Коли може знадобитися адвокат у кримінальних справах?

Коли може знадобитися адвокат у кримінальних справах?

28.07.21 13:45 1 551

У житті трапляються різні ситуації, і ніхто з нас не застрахований від пригод з кримінальною підосновою. Звісно кожен свідомий громадянин бажає убезпечити себе від можливих наслідків тих чи інших дій. Але далеко не кожен може похвалитися знаннями законодавчої бази, тому адвокати Вінниці, що займаються кримінальними справами, сьогодні користується небаченою раніше популярністю. Але що це за спеціалісти та чи можна насправді без них обійтися? Нумо розберімося!

Адвокат у кримінальних справах: що потрібно знати?

Кримінальна справа в більшості випадків носить репресивний характер, а з людиною, яка скоїла злочин, особливо не церемоняться. У такій ситуації адвокат у кримінальних справах просто необхідний. Тому як на затриманого може бути використаний психологічний тиск. Звичайно, в ув'язненої під варту людини є права, але не завжди в інтересах слідства піклуються про їх неухильне виконання. Варто розуміти, що навіть в ситуації, коли людина не винна, і впевнена в цьому абсолютно, досить складно протистояти державним структурам.

Захисник не просто необхідний, він потрібен у найкоротші терміни. Щоб у нього була можливість якомога детальніше ознайомитися з матеріалами справи і його нюансами для пошуку виходу з ситуації, що створилася. Завдяки зусиллям адвоката у кримінальних справах затриманий буде мати гарантовано нормальне ставлення на всіх етапах слідчих дій.

Участь адвоката є крайньою необхідністю, якщо підсудного звинувачують в таких кримінальних злочинах, як дії проти:

  • життя і здоров'я;
  • статевої недоторканності;
  • свободи, честі та гідності особистості;
  • приватної власності;
  • суспільної безпеки.

В обов'язки адвоката у кримінальних справах входить представлення інтересів клієнта на етапі дізнання і попереднього слідства. В процесі слідчого і судового розгляду, а також в прокуратурі та інших державних уповноважених органах влади.

Адвокат бере активну участь у всіх слідчих діях, спрямованих на з'ясування обставин справи. Він аналізує і сприймає кожному доказу, кожне свідчення в кращій позиції для захисту. Крім того, адвокат уповноважений вести документальну сторону справи, а також збирати докази та шукати нових свідків, здатних підняти завісу слідства.

Не варто ризикувати власною долею. В екстреній ситуації, довіртеся професіоналам, наприклад, у Вінниці - це Малик Олександр Володимирович.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 101)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
megaki - 28.07.21

Очень хороший пост! Спасибо за проделанную работу!