Як вибрати медичний центр або клініку в інтернеті?

Як вибрати медичний центр або клініку в інтернеті?

28.07.21 18:24 10 750

Напевно, кожен з вас бував в ситуації, коли, звернувшись до того чи іншого лікаря, ви опиняєтеся не задоволені або результатами діагностики, або самим процесом лікування. Тоді не залишається нічого іншого, як звернутися за допомогою в клініку або медичний центр, розташований в іншому місці.

Однак в цьому випадку виникає ситуація з нестачею інформації або, навпаки, її надлишок. Особливо якщо ви починаєте шукати контакти медичних установ в інтернеті, де подібної інформації є у великій кількості. Як вчинити в цьому випадку? На що слід звертати увагу при виборі медичних центрів?

Почнемо з того, що нагадаємо існує два основних види сайтів на медичну тематику - це сайти безпосередньо медичних установ і сайти-каталоги, в яких інформація про клініки та центрах розбита по рубриках, відповідно до видів медичної діяльності і послуг, що надаються. Читач може запитати, який варіант більш кращий. У цій статті ми коротко розповімо по обох варіантах пошуку медичних установ і фахівців, а ви самі вирішите, який з варіантів вам більше підходить.

Якщо Ви в пошуку сучасного медичного центру у Львові, радимо звернутись в МЦ Oculus за телефоном +38 098 564 52 75. При записі на прийом, фахівці центру нададуть безкоштовну консультацію і допомогу.

Пошук клініки або медичного центру в інтернеті

Пошукові слова, за якими ви збираєтеся шукати потрібний вам медичний заклад, повинні включати вид хвороби, діагностики або лікування. У підсумку ви отримаєте, скоріш за все, кілька сотень результатів пошуку - адреси сайтів різноманітних медичних центрів і клінік.

Кому з них віддати перевагу?

  1. Вузькопрофільним клінікам і центрам, які спеціалізуються на лікуванні певної хвороби (у яких цей вид діяльності є єдиним або, як мінімум, профільним).
  2. Медичним закладам, на сайтах яких представлена в повному обсязі вся професійна і контактна інформація (види послуг, що надаються і їх ціни, номер ліцензії, адреса, номери телефонів).
  3. Медичним центрам, про які позитивно відгукується найбільша кількість людей, коли-небудь проходили курс лікування або діагностику в даному центрі (подібні відгуки можна знайти в інтернеті).
  4. Клінікам, на сайтах яких на належному рівні організований онлайн-прийом до лікаря і онлайн-консультація з представником клініки. По тому, як оперативно і ефективно буде проходити консультація, наскільки доброзичливо і по суті відповідатимуть на ваші питання, яку користь ви винесете в результаті з онлайн-консультації, як пройде запис до потрібного лікаря, можна буде скласти попередню думку про клініку.

Буде вірним рішенням, якщо ви при пошуку медичної установи звернетеся не в одну, а в кілька клінік і центрів. Зрозуміло, це займе додатковий час та кошти. Якщо ви хочете прискорити і спростити процес пошуку, то тоді вам варто скористатися другим варіантом. Пошук клініки або медичного центру на спеціалізованих порталах.

Принцип пошуку потрібної вам медичної послуги або клініки на порталі-каталозі чимось нагадує користування платіжним терміналом. Тільки замість вибору адресата платежу ви вибираєте: вид діагностики, клініку, напрям лікування, лікарі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 104)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Dvash - 28.07.21

Супер! Автору - респект:)

аватар країна
nevsevolod - 28.07.21

Статья не однозначная - нельзя бросаться в крайности.

аватар країна
Taratutta - 28.07.21

подкупила искренность статьи

аватар країна
GoToHell666 - 28.07.21

Радує, що сайт постійно розвивається. Така стаття тільки додасть йому популярності.

аватар країна
yourdearfriend - 28.07.21

Може Ваш сайт навіть підніметься у видачі за такий матеріал.

аватар країна
Coxacola - 28.07.21

І правда креатив ... супер!

аватар країна
Kukurdaeba - 28.07.21

ИМХО сенс розкритий від А, до Я, автор вичавив все що можна, за що йому респект!

аватар країна
maxanaxzero - 28.07.21

Я вот думаю, а где Вы материал взяли для этой статьи? Неужели из головы?

аватар країна
stock_and - 28.07.21

А какой это движок? тоже хочу блог завести

аватар країна
raiytram - 28.07.21

Это уже далеко не новость, я об этом пару месяцев назад читал.