Бразилія скасує контракт на постачання російської вакцини проти COVID-19

Бразилія скасує контракт на постачання російської вакцини проти COVID-19

31.07.21 08:30 0 338
Уряд Бразилії планує анулювати підписаний у березні контракт на постачання 10 мільйонів доз російської вакцини «Спутнік V». Про це заявило бразильське Міністерство охорони здоров'я.

Рішення пов'язане з затримками у наданні дозволу на використання російської вакцини з боку бразильського регулятора, агентства Anvisa.

Міністерство вважає, що програма вакцинації в країні може бути реалізована без російської вакцини. Але ситуація може змінитися, якщо Anvisa все-таки видасть ліцензію на використання «Спутніка V».

Угода про імпорт 10 мільйонів доз «Спутніка V» була підписана Російським фондом прямих інвестицій з бразильською фармацевтичною компанією Uni?o Quimica. Вона планувала виробляти російську вакцину на території Бразилії для її експорту в сусідні країни. Для цього компанії потрібно отримати дозвіл від Anvisa на використання вакцини в надзвичайних ситуаціях. Процес зупинився, тому що Uni?o Quimica не надала регулятору повної інформації про вакцину, пише «Голос Америки». ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: ВООЗ заявляє про зростання смертності від COVID-19 у світі

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: у ТРЦ ...
Наступна новина: Розслідування: влада Мальти ...

КОМЕНТАРІ