Бластери Nerf від Hasbro: історія бренду та цікаві факти

Бластери Nerf від Hasbro: історія бренду та цікаві факти

31.07.21 10:43 0 1617

Дитяча зброя Nerf - відмінний подарунок для будь-якого хлопчика. Моментально привертає увагу дитини, займає її на весь день. При цьому батько може бути спокійний — на відміну від більшості подібних іграшок, бластери Нерф безпечні.

Пару слів про історію бренду

Історію Nerf можна розповідати годинами — щороку в житті компанії відбувалися значні події та зміни, які привели в підсумку до розвитку мегапопулярного бренду. Роком заснування компанії є 1960 р. Тоді ще «Parker Brothers» планувала випускати пружинисті волейбольні м'ячі, але замість них в 1970 р. представила світу кумедні стрибаючі м'ячі Nerf Ball з поліуретану. М'які, але стрибучі, швидкісні, але безпечні м'ячики в момент стали популярними.

Трансформація винаходу в перший бластер відбувалася поступово — він був випущений лише в 1989 р. і мав неймовірний успіх. З кожним роком компанія удосконалювала модельний ряд пропонуючи все нову й нову зброю: автомати, пістолети, водні бластери, луки, автоматичні та напівавтоматичні варіанти та багато іншого.

Цікаві факти про бластер Нерф

Перераховувати всі переваги унікальної зброї Нерф неможливо. Ось деякі цікаві факти про Nerf, які напевно стануть додатковим плюсом на користь їх вибору:

Багато дорослих прагнуть купити іграшкові бластери Нерф в якості альтернативи пейнтболу. Дана зброя абсолютно не травматична, але гарантує невимовний драйв і шквал емоцій під час розваги. Одним з дорослих фанатів зброї Нерф є актор Джордж Клуні.

Неймовірна швидкість! Вилетівша з бластера стріла досягає швидкості до 80 км на годину, є безпечною для людини та навколишніх предметів.

Щорічно у світі продається близько 500 000 дротиків Нерф.

Місія в стилі NERF Rebell - популярне захоплення сучасних дітей і підлітків. NERF Rebell - це дві місії на вибір, для проходження їх потрібно завантажити додаток з AppStore, потім встановити рамку на зброю та атакувати мішені.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 96)
Наступна новина: Тернопілля: «Світова ...

КОМЕНТАРІ