Користь для здоров'я від вживання кави

Користь для здоров'я від вживання кави

31.07.21 11:14 8 761

Кава є частиною повсякденного раціону більшості людей, але мало хто п'є його заради користі для здоров'я. Отже, якщо ви роздумуєте про відмову від кофеїну, зверніть увагу на її корисні властивості для здоров'я, перш ніж приймати рішення. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://coffeeas.com.ua/, в якому безпосередньо можна придбати каву в Києві.

Підвищує рівень енергії

Всім відомо, що кофеїн дає енергію. Це причина, по якій більшість з нас п'є каву. Кава стимулює нашу нервову систему (тому технічно вона вважається наркотиком). Це прискорює обмін повідомленнями між мозком і тілом. Це змушує рухатися швидше і в цілому відчувати себе більш бадьоро. Занадто багато кофеїну може викликати нервозність і порушити концентрацію уваги. Але небагато кави протягом дня не принесе ніякої шкоди.

Підвищує фізичну працездатність

Більшість людей п'ють каву, перед тим, як піти на роботу. Але кава також є відмінним джерелом енергії перед тренуванням. Це одна з причин, чому ви можете бачити людей в тренажерному залі, питущих багато енергетичних напоїв. Але вони містять занадто багато кофеїну і можуть бути неймовірно небезпечними. При приготуванні кави ви контролюєте, скільки кофеїну ви споживаєте. Чашка кави приблизно за годину до тренування може дати вам додатковий імпульс.

Допомагає спалювати жир

Кава не тільки дає вам сили для тренувань, а й допомагає спалювати жир. Дослідження показали, що кофеїн збільшує швидкість метаболізму. Це означає, що він може прискорити ваш метаболізм, який відповідає за спалювання жиру.

Якщо ви коли-небудь подивитися на інгредієнти таблеток і добавок, які стверджують, що спалюють жир, то ви побачите, що вони містять кофеїн. Це ще одна причина уникати таких добавок, таблеток для схуднення і чаїв для схуднення. Вони містять кофеїн, який ви можете отримати з чашки набагато більш приємного кави.

Містить необхідні поживні речовини

Багато людей вважають, що кава корисна тільки з точки зору енергії, і не думають, що вона містить щось ще. Але насправді кава містить дуже важливі поживні речовини. До них відносяться магній, калій, марганець, вітамін B і вітамін B5. Чашка кави, звичайно, не забезпечить вас всією денною нормою споживання цих необхідних поживних речовин, але це буде мати велике значення.

Може захистити від нейродегенеративного захворювання

Це може здатися сміливою заявою, але дослідження показали, що кофеїн може надавати приголомшливий вплив на мозок. Як згадувалося вище, кофеїн збільшує швидкість, з якою ваш мозок відправляє повідомлення вашому тілу.

Неймовірно, але дослідження показали, що вживання декількох чашок кави в день може знизити ймовірність розвитку хвороби Альцгеймера на 65%. Ті ж дослідження також показали, що кофеїн не тільки захищає деяких дорослих від розвитку хвороби Альцгеймера, але і може сповільнити розвиток деяких симптомів хвороби Альцгеймера у тих, хто вже страждає на цю хворобу.

Знижує ризик раку

Це ще одна гучна заява, але вона підтверджена доказами. Зокрема, кава може знизити ризик раку печінки, ендометрію матки та колоректального раку. (Було також доведено, що кава захищає печінку від таких захворювань, як ожиріння печінки та гепатит.)

Рак — один з найвідоміших вбивць у світі, але вживання кави може допомогти, запобігти утворенню цієї хвороби.
Кава іноді називають канцерогеном, проте Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) не класифікують каву як канцероген. Це означає, що немає ніяких доказів того, що кава викликає рак. Оскільки так багато людей п'ють каву, а рак є дуже поширеним захворюванням, висновки про взаємозв'язок між ними ще не остаточні.

Може боротися з депресією

Депресія — це хвороба, яка може проявлятися по-різному і по-різному впливати на людей. Але дослідження жінок, які п'ють чотири або більше чашок кави в день, показало, що вживання кави може знизити ймовірність розвитку депресії до 20%.

Відмінне джерело антиоксидантів

Дивно, але багато людей отримують більшу частину своїх антиоксидантів з кави. Кава — це один зі способів збільшити споживання антиоксидантів, але він не повинен бути єдиним або основним способом.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 88)
Попередня новина: Аминокислоты с ...
Наступна новина: Міський голова Тернополя ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
EverKun - 31.07.21

А давно ли запустили этот сайт?

аватар країна
bobby200 - 31.07.21

було цікаво вас почитати, спасибі і удачі!

аватар країна
ExKlame - 31.07.21

поза конкуренцією

аватар країна
inffire - 31.07.21

ИМХО смысл раскрыт от А, до Я, автор выжал всё что можно, за что ему респект!

аватар країна
ANTISOCIALPROVINCIAL - 31.07.21

аватар країна
Mediator1 - 31.07.21

Шикарно, добавляю в закладки

аватар країна
supervolodya - 31.07.21

Не верю.

аватар країна
Dragunskiy - 31.07.21

Велике спасибі!