Держава втратила контроль над понад 16 тисяч кілометрів газорозподільчих мереж – Данілов

Держава втратила контроль над понад 16 тисяч кілометрів газорозподільчих мереж – Данілов

01.08.21 08:49 0 324
Понад 16 тисяч кілометрів газорозподільчих мереж «у дивний спосіб» опинилися у приватній власності, заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов на брифінгу 30 липня.

За його словами, питання енергетичної безпеки було «одним із найскладніших» на порядку денному засідання РНБО, яке пройшло в Краматорську. Передусім він згадав про монополізацію ринку.

«У нас вісім прізвищ, які існують і не є ні для кого таємницею: Ахметов, Новінський, Суркіси, Григоришин, Боголюбов, Коломойський, Льовочкін, Бойко і Воєводін володіють розподільчою мережею, яка на перебуває в їхній власності. Ми не будемо зараз говорити, в який спосіб вони цю власність отримали, ми кажемо, що в разі загрози національній безпеці і обороні, згідно з цим рішенням, ми розглядаємо питання введення тимчасових адміністрацій. Ще раз кажу – в разі необхідності, в разі загрози національній безпеці. Більш того – ми не дозволимо нікому маніпулювати тарифами, як дехто сподівається», – заявив Данілов. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Чекаємо на рішення суду Австрії – Кент про екстрадицію Фірташа

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: НАБУ заявляє,що Чауса ...
Наступна новина: Україна субсидує виробників ...

КОМЕНТАРІ